• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

Hans Lemmens Tweewielers de fietsenzaak van de regio Cuijk en Nijmegen

CUBE elektrische fiets

  • 2700 m2 showrooms

  • Deskundige medewerkers

  • Alle A-merk fietsen

Een CUBE elektrische fiets koop je bij jouw rijwielspeciaalzaak Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. Je vindt bij ons bijvoorbeeld de populaire CUBE Kathmandu-fiets. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van e-bikes, mogen wij ons met recht een specialist in elektrische fietsen noemen. Wij delen onze kennis en ervaring graag met jou tijdens je zoektocht naar de perfecte elektrische mountainbike!

Heeft u interesse in onze fietsen?

Contacteer ons

Uitgelichte producten

Waarom zou je een CUBE elektrische fiets kopen?

Een fiets met trapondersteuning is erg prettig wanneer je merkt dat de dagelijkse fietstochten op jouw stadsfiets te zwaar worden. Met een elektrische fiets van het merk CUBE verplaats je jezelf eenvoudig van A naar B en kom je ontspannen én snel op je bestemming aan. CUBE heeft verschillende uitvoeringen van de elektrische fiets in de collectie, waaronder de Kathmandu. De Kathmandu is een nieuwer model fiets van CUBE, die bekendstaat om het stevige model, de geïntegreerde achterdrager en het mooie design. Net als de andere modellen elektrische mountainbikes van CUBE is de Kathmandu gemaakt van uitzonderlijke kwaliteit en zorgt de fiets ervoor dat je op parcoursen je topsnelheid behaalt. Bovendien ben je verzekerd van veiligheid en betrouwbaarheid. Zo stap je altijd met een gerust hart op de fiets. Wist je dat wij nog meer modellen van CUBE verkopen? Ontdek bijvoorbeeld ook:

Kom bij ons langs voor een proefrit

Kom gerust eens langs in de showroom in Cuijk om je te laten informeren over de elektrische fiets van CUBE, bijvoorbeeld het Kathmandu-model. Wij helpen je graag de perfecte elektrische fiets te vinden. Natuurlijk kun je deze uittesten gedurende een proefrit. Dat hoort allemaal bij de service die wij als een van de beste CUBE-fietsendealers in de regio aanbieden! Heb je voorafgaand aan je bezoek nog vragen? Neem dan contact met ons op via 0485 - 312 716.