Cube elektrische fiets

Een Cube elektrische fiets koopt u bij rijwielspeciaalzaak Hans Lemmens Tweewielers in de regio Nijmegen, Cuijk, Wijchen en Boxmeer. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van elektrische fietsen mogen wij ons met recht een echte elektrische fietsenspecialist noemen. En wij delen onze kennis graag met u. Komt u dus gerust eens langs en laat u informeren door ons.

Cube elektrische fiets kopen? Profiteer van de service en kwaliteit van de specialist

Een Cube elektrische fiets is een fraai stukje techniek en staat bij ons klaar om door u getest te worden. De fiets zorgt ervoor dat fietsen gemakkelijker wordt en u dus eenvoudig van A naar B kunt gaan. Met een sportieve Cube elektrische fiets bent u snel onderweg en kunt u lekker ontspannen fietsen. Dit alles doet u in stijl, want de fietsen van Hans Lemmens Tweewielers, nabij Wijchen, Nijmegen en Boxmeer, hebben stuk voor stuk een prachtig en eigen design. En met de extra service die wij u te bieden hebben maakt het dat u nooit meer naar een andere speciaalzaak zult willen!

Een 2de hands fiets kopen?

Veilig en betrouwbaar uw fiets aanschaffen

Kortom, een Cube elektrische fiets aanschaffen doet u veilig en betrouwbaar via Hans Lemmens Tweewielers. Als u nog met vragen zit of meer informatie wenst te krijgen, schroom dan niet en neem gerust eens contact met ons op. Dit kunt u doen daar te bellen naar 0485-312716. Onze medewerkers staan u graag te woord. Kom ook eens lans in onze showroom, nabij Wijchen, Boxmeer en Nijmegen.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom