Cube elektrische fiets

Een CUBE elektrische fiets koop je bij jouw rijwielspeciaalzaak Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van e-bikes, mogen wij ons met recht een specialist in elektrische fietsen noemen. Wij delen onze kennis en ervaring graag met jou tijdens je zoektocht naar de perfecte fiets!

Waarom zou je een CUBE elektrische fiets kopen?

Een fiets met trapondersteuning is erg prettig wanneer je merkt dat de dagelijkse fietstochten op jouw stadsfiets te zwaar worden. Met een elektrische fiets van bijvoorbeeld het merk CUBE verplaats je jezelf eenvoudig van A naar B en kom je snel op je bestemming aan, terwijl je ontspannen fietst! CUBE heeft verschillende uitvoeringen van de elektrische fiets in de collectie. Stuk voor stuk met een prachtig design. Ook de elektrische mountainbikes van dit merk zijn gemaakt van uitzonderlijke kwaliteit en zorgen ervoor dat je op parcoursen je topsnelheid behaalt. CUBE staat garant voor veiligheid en betrouwbaarheid. Zo stap je altijd met een gerust hart op de fiets.

Een 2de hands fiets kopen?

Kom bij ons langs voor een proefrit

Kom gerust eens langs in de showroom in Cuijk om je te laten informeren over de elektrische fiets van CUBE. Wij helpen je graag de perfecte elektrische fiets te vinden. Natuurlijk kun je deze in onze zaak uittesten gedurende een proefrit. Dat hoort allemaal bij onze service als één van de beste CUBE fietsendealers in de regio! Heb je voorafgaand aan je bezoek nog vragen? Neem dan contact met ons op via 0485 – 312 716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom