Cube elektrische fiets

Een CUBE elektrische fiets of e-MTB koopt u bij rijwielspeciaalzaak Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van e-bikes mogen wij ons met recht een echte elektrische fietsenspecialist noemen. Wij delen deze kennis graag met u tijdens uw zoektocht naar de perfecte elektrische fiets.

Een CUBE elektrische fiets of e-MTB kopen

Een fiets met trapondersteuning kan erg prettig zijn wanneer u merkt dat de reguliere fietstochten te zwaar worden. Met een e-bike verplaatst u uzelf eenvoudig van A naar B. Met een sportieve CUBE elektrische fiets of e-MTB bent u snel bij uw bestemming terwijl u ontspannen blijft fietsen. CUBE heeft verschillende uitvoeringen van de elektrische fiets of de e-MTB in de collectie zitten, die allemaal een prachtig design hebben. Ook de CUBE elektrische mountainbikes, ook wel een e-MTB genoemd, zijn gemaakt van uitzonderlijke kwaliteit en zorgen ervoor dat u tijdens het fietsen op de parcoursen uw topsnelheid behaalt. Daarnaast staat CUBE garant voor veiligheid en betrouwbaarheid. U stapt dus altijd met een gerust hart op de fiets.

Een 2de hands fiets kopen?

Kom een e-bike van CUBE uittesten

Komt u gerust een keer langs bij onze showroom in Cuijk om u te laten informeren. Wij helpen u graag met het vinden van de perfecte elektrische fiets of e-MTB van kwaliteitsmerk CUBE. Natuurlijk bent u welkom om dit fraaie stukje techniek bij ons uit te testen. Wij zijn niet voor niets een van de beste CUBE fietsendealers in de regio. Bekijk het assortiment in onze webshop of neem contact op als u vragen heeft. Wij zijn bereikbaar op 0485 – 312 716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom