Dealer van CUBE fietsen

Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk is al jaren een voordelige CUBE fietsendealer. Wij hebben een van de grootste en beste fietswinkels van Nederland. Wij zijn onder andere licensed fietsendealer van CUBE fietsen. Het Duitse fietsenmerk CUBE staat al jaren garant voor kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

De beste CUBE fietsendealer in de omgeving Nijmegen

Als fietsendealer van het merk CUBE vindt u bij ons vele verschillende modellen. Een van de meest bekende fietsen van CUBE, zijn de mountainbikes. Echter heeft CUBE in de afgelopen jaren bewezen ook kwaliteitsfietsen voor vrijetijdsritten te produceren. Het assortiment bestaat onder andere uit:

De fietsen van CUBE zijn verkrijgbaar in tal van verschillende uitvoeringen die onder andere verschillen in omvang, kleur en aantal versnellingen. Uiteraard geven onze deskundige medewerkers u graag advies bij uw aankoop. We nemen de tijd om samen met u de fiets uit te zoeken die past bij uw wensen.

Een 2de hands fiets kopen?

Kom een testrit maken

In onze showroom in Cuijk zijn de beste merken ruim vertegenwoordigd. Probeer een van de dames- of herenfietsen uit tijdens een testrit. Heeft u vragen? We beantwoorden ze graag als u belt naar 0485 – 312 716

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom