Cube fietsen dealer

Hans Lemmens Tweewielers is al jaren een voordelige Cube fietsen dealer. Wij hebben één van de grootste, beste en fraaiste fietswinkels van Nederland (met name regio Nijmegen, Wijchen en Boxmeer). Kom langs in Cuijk of bestel uw fiets direct online in onze webwinkel!

Voordelige Cube fietsen dealer

Bij Hans Lemmens Tweewielers vindt u misschien wel het grootste assortiment kwaliteitsfietsen van Wijchen, Boxmeer en Nijmegen. De beste merken zijn bij ons ruim vertegenwoordigd. Zo zijn wij ook al jaren een fietsen Cube dealer. De volgende modellen van dit merk zijn bij ons verkrijgbaar:

Een 2de hands fiets kopen?

  • Elektrische fietsen;
  • Crosshybride fietsen;
  • Mountainbikes (ook 29ers);
  • Tourfietsen;
  • Racefietsen.

Deze Cube fietsen zijn verkrijgbaar in tal van uitvoeringen, die onder ander anderen verschillen qua omvang, kleur en aantal versnellingen. Uiteraard geven wij u advies over uw aankoop. Onze deskundige medewerkers nemen graag de tijd om samen met u de fiets uit te zoeken die past bij uw wensen.

Showroom van wel 1850 m²!

Kom langs in onze indrukwekkende showroom in Cuijk, dichtbij Wijchen, Nijmegen en Boxmeer, en bekijk en test ons hele aanbod fietsen van Cube. U kunt uw fiets ook online bestellen in onze webwinkel. Indien u bij uw online bestelling nog advies nodig heeft, belt u naar 0485-312716. Wij helpen u graag. Naast leverancier van Cube fietsen, zijn wij ook dealer van fietsen van andere merken.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom