CUBE kinderfietsen kopen nabij Nijmegen

Wanneer je op zoekt bent naar CUBE kinderfietsen in regio Nijmegen, breng je een bezoek aan Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. Bij ons vind je namelijk een enorm divers aanbod aan fietsen voor het hele gezin. De sportieve en stoere CUBE kinderfietsen kunnen natuurlijk niet ontbreken in onze zaak nabij Nijmegen!

De gave CUBE kinderfietsen die we aanbieden in onze zaak nabij Nijmegen

CUBE is een merk dat veel sportieve fietsen, zoals racefietsen en mountainbikes vervaardigt. Hiermee kan jouw kind kennismaken met avontuurlijke tochten, maar ook de blits maken op het schoolplein. In onze fietsenzaak nabij Nijmegen bieden we een ruim assortiment CUBE kinderfietsen aan voor uiteenlopende leeftijden en voor zowel jongens als meiden. Zo ben je er zeker van dat jouw kind bij ons in de winkel slaagt voor een nieuwe kinderfiets! En ben je zelf ook op zoek naar een nieuwe fiets? Dan is de Cortina moederfiets misschien wel wat voor jou.

Een 2de hands fiets kopen?

Kom met jouw kind(eren) langs in de showroom

Ben je benieuwd naar alle CUBE kinderfietsen die we aanbieden in onze winkel in Cuijk, nabij Nijmegen? Kom dan gerust eens langs in de showroom en breng je kind(eren) mee! We gaan dan samen op zoek naar een geschikte fiets. Dit kan ook een Alpina kinderfiets voor je dochter of je zoon zijn; het aanbod is namelijk niet beperkt tot het merk CUBE. Heb je voorafgaand aan je bezoek nog vragen? Neem dan contact met ons op via 0485 – 312 716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom