• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

Hans Lemmens Tweewielers de fietsenzaak van de regio Cuijk en Nijmegen

CUBE-kleding

  • 2700 m2 showrooms

  • Deskundige medewerkers

  • Alle A-merk fietsen

Ben je op zoek naar CUBE-kleding van hoge kwaliteit? Bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk vind je een ruim assortiment aan fietsaccessoires, waaronder kleding van dit kwaliteitsmerk. Denk hierbij aan shirts, fietsbroeken, schoenen en nog veel meer. De kleding en accessoires van CUBE zorgen ervoor dat jij je comfortabel voelt tijdens het fietsen en dus nóg meer geniet van jouw rit.

Heeft u interesse in onze fietsen?

Contacteer ons

Uitgelichte producten

Met CUBE-kleding geniet je gegarandeerd van een comfortabele rit

Als je een echte fietsliefhebber bent, dan zijn de kleding en fietsaccessoires van CUBE echt iets voor jou! De CUBE-kleding die we aanbieden in ons assortiment, is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en is speciaal ontworpen om jou veel comfort te bieden tijdens het fietsen. Dankzij de luchtdoorlatende stof blijft jouw lichaam gedurende de rit lekker koel. Deze stof zorgt ervoor dat de lucht in de kleding komt en dat jouw lichaam de warmte kwijt kan. Dat is wel zo prettig tijdens een intensieve fietsrit.

Bestel jouw nieuwe benodigdheden online of kom langs in Cuijk

Onze fietsenzaak in regio Nijmegen staat bekend om de expertise en het ruime assortiment. Wij verkopen dan ook niet alleen fietsaccessoires en kleding van CUBE - ook voor fietsen zijn wij hét adres. Wil je graag een fiets die je een extra zetje geeft, zoals de elektrische fiets van CUBE? Of zie je meer in een mountainbike van dit merk? Wat jouw wensen ook zijn, wij helpen je graag verder. Bel naar 0485 - 312 716 als je vragen hebt of bestel jouw nieuwe CUBE-kleding direct via onze webshop. Wij zorgen ervoor dat deze snel bij jou thuis wordt geleverd.