Cube kleding

Zoekt u Cube kleding van hoge kwaliteit? Dan bent u aan het juiste adres bij Hans Lemmens Tweewielers, de specialist in fietsen en toebehoren in de regio Nijmegen, Boxmeer en Wijchen. Wij hebben jarenlange ervaring met de verkoop van fietsen, fietsaccessoires en nog veel meer. U kunt ook bij ons terecht voor de reparatie en het onderhoud van uw fiets. Als het nodig is, kunnen wij uw fiets ook gratis bij u ophalen in de omgeving van Boxmeer, Wijchen en Nijmegen.

Cube kleding voor de fietsliefhebbers

Bent u een echte fietsliefhebber? Dan is Cube kleding iets voor u! Hans Lemmens Tweewielers (in de omgeving van Wijchen, Nijmegen en Boxmeer) heeft een zeer grote collectie aan Cube producten, inclusief fietsen, kleding, zadels en nog veel meer. De kleding die wij verkopen is van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt om u veel comfort te bieden tijdens het fietsen. Zo zorgt het ervoor dat er lucht in de kleding kan komen zodat uw lichaam de warmte kwijt kan. U vindt bij ons ook kleding van vele andere bekende merken.

Een 2de hands fiets kopen?

Service van de specialist

Behalve vele producten op gebied van fietsen, bieden wij u ook een uitstekende service aan. Wij hebben service en kwaliteit van onze producten hoog in het vaandel staan en houden altijd rekening met uw wensen. Bestel vandaag nog Cube kleding en stap snel weer de fiets op. Wilt u nog meer weten over onze producten of diensten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 0485-312716. Kom ook eens langs in onze showroom. Deze is uitstekend bereikbaar vanuit Nijmegen, Wijchen en Boxmeer.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom