• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

Hans Lemmens Tweewielers de fietsenzaak van de regio Cuijk en Nijmegen

Een CUBE mountainbike kopen nabij Nijmegen

  • 2700 m2 showrooms

  • Deskundige medewerkers

  • Alle A-merk fietsen

De CUBE mountainbike is de meest populaire MTB in de regio Nijmegen en ver daarbuiten. Ben je op zoek naar een goed verkoopadres? De deskundige medewerkers van Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk helpen je graag om de perfecte CUBE mountainbike te vinden voor al jouw ritten in regio Nijmegen.

Heeft u interesse in onze fietsen?

Contacteer ons

Uitgelichte producten

Met een CUBE mountainbike geniet je van iedere rit in regio Nijmegen

De mountainbike heeft een zeer rijke historie. Deze fiets startte met een standaardwielmaat van 26 inch. In de afgelopen jaren zijn de 29ers van CUBE steeds populairder geworden. Door een grotere wielmaat haal je met deze mountainbike van CUBE sneller je topsnelheid tijdens een rit in de buurt van Nijmegen. Wil je liever een tussenmaat? Kies dan voor een mountainbike met 650B-wielen. Uiteraard zijn er nog meer kenmerken van de CUBE mountainbike waar je uit kan kiezen. Denk aan voorvering in de vork, maar zonder achtervering (hardtail) of een racemountainbike met full suspension. Onze deskundige medewerkers helpen je graag verder met het vinden van de perfecte mountainbike van CUBE voor al jouw ritten in regio Nijmegen.

Geniet van de beste service bij jouw nieuwe mountainbike

Wij vinden het belangrijk om jou altijd een goede service te bieden. Koop je een mountainbike om te racen bij ons in Cuijk? Dan krijg je, naast de gratis servicebeurt, een gratis spaakbehandeling. Wij zijn niet voor niets dé CUBE fietsendealer in de regio! Koop je een mountainbike in onze winkel of in de webshop? Het leveren van de mountainbike in Groesbeek, Nijmegen, Wijchen en de rest van de regio is geen probleem! Wij zijn je graag van dienst. Bij vragen neem je contact met ons op door te bellen naar 0485 - 312 716.