Cube mountainbike Nijmegen

Een Cube mountainbike vindt u bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk, dichtbij Nijmegen, Wijchen en Boxmeer. Hier vindt u fietsen van diverse toonaangevende merken. Bovendien bent u bij Hans Lemmens verzekerd van een uitstekende service.

Cube mountainbike kopen in Cuijk (regio Wijchen, Boxmeer, Nijmegen)

De mountainbike heeft een rijke historie en deze fietsen worden gewoonlijk geleverd met wielen van 26 inch. Tegenwoordig komen de zogeheten 29ers steeds meer op. Als alternatief hiervoor kunt u ook kiezen voor bijvoorbeeld een Cube mountainbike met 650B-wielen. Dit is een tussenmaat ten opzichte van de standaardmaat en de 29ers. Behalve op het gebied van wielen zijn mountainbikes verder in te delen in vier verschillende categorieën op het gebied van vering. Zo kunt u bij Hans Lemmens Tweewielers uit Cuijk, nabij Boxmeer, Nijmegen en Wijchen, bijvoorbeeld een Cube mountainbike kopen met voorvering in de vork, maar zonder achtervering (Hardtail), of een Cube mountainbike met full suspension.

Een 2de hands fiets kopen?

Bij Hans Lemmens vindt u natuurlijk niet alleen mountainbikes, maar ook diverse andere soorten fietsen. Als u bijvoorbeeld voor uw kinderen een mooie prinsessenfiets of een stoere crossfiets zoekt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor oudere kinderen hebben wij fraaie modellen in onze showroom opgesteld. In onze ruimte van 1850 vierkante meter vindt u bovendien diverse accessoires. In onze eigen werkplaats kunnen wij uw fiets onderhouden. U kunt dan gratis gebruik maken van een vervangende fiets.

Advies op maat

Wilt u meer informatie over een Cube mountainbike en wenst u een advies op maat, kom dan naar Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk, niet ver reizen vanaf Nijmegen, Wijchen en Boxmeer. Heeft u vragen? Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0485-312716. Neem ook een kijkje in onze online shop.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom