Cube mountainbike

De CUBE mountainbike is de meest populaire MTB in de regio Nijmegen en ver daarbuiten. Bent u op zoek naar een goed verkoopadres? De deskundige medewerkers van Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk helpen u graag om de perfecte CUBE mountainbike te vinden voor al uw ritten in de regio Nijmegen.

Met een CUBE mountainbike geniet u van iedere rit in de regio Nijmegen

De mountainbike heeft een zeer rijke historie. Deze fiets startte met een standaardwielmaat van 26 inch. In de afgelopen jaren zijn de 29ers van CUBE steeds populairder geworden. Door een grotere wielmaat haalt u met deze mountainbike van CUBE sneller uw topsnelheid tijdens een rit in de buurt van Nijmegen. Wilt u liever een tussenmaat? Kies dan voor een mountainbike met 650B-wielen. Uiteraard zijn er nog meer kenmerken van de CUBE mountainbike waaruit u kunt kiezen. Denk aan voorvering in de vork, maar zonder achtervering (hardtail) of een racemountainbike met full suspension. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder met het vinden van de perfecte mountainbike van CUBE voor al uw ritten in regio Nijmegen.

Een 2de hands fiets kopen?

Geniet van de beste service bij uw nieuwe mountainbike

Wij vinden het belangrijk om u altijd een goede service te bieden. Koopt u een mountainbike om te racen bij ons in Cuijk? Dan krijgt u, naast de gratis servicebeurt, een gratis spaakbehandeling. Wij zijn niet voor niets dé CUBE fietsendealer in de regio! Koopt u een mountainbike in onze winkel of in de webshop? Het leveren van de mountainbike in Groesbeek, Nijmegen, Wijchen en de rest van de regio is geen probleem! Wij zijn u graag van dienst. Bij vragen neemt u contact op door te bellen naar 0485 – 312 716

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom