CUBE Nuroad

Een fiets die overal klaar voor is: dat is de CUBE Nuroad. Het is niet nodig om een racefiets, mountainbike én stadsfiets te kopen, als je ook voor alles in één kunt kiezen, toch? Dat kan nu bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk, door de komst van deze alleskunner.

De CUBE Nuroad: jouw trouwe vervoersmiddel voor elke route

Als je gek bent van fietsen en het liefst alle mogelijke routes uitprobeert, dan is de CUBE Nuroad hét vervoersmiddel voor jou. De slogan van deze fiets is niet voor niets “No road needed”. Er is namelijk geen weg nodig voor deze alleskunner; je verplaatst je namelijk moeiteloos over alle mogelijke ondergronden. Gaat jouw volgende rit door de bossen? Of over gravelpaden? Niets is onmogelijk met de CUBE Nuroad die je bij onze zaak vindt.

Een 2de hands fiets kopen?

Maak je ritten nog leuker

Je ritten worden nóg leuker als er geen beperkingen meer zijn. Kom daarom naar onze showroom in Cuijk en schaf de CUBE Nuroad aan. Natuurlijk kun je deze fiets – of een ander exemplaar, zoals de CUBE Reaction of CUBE Axial – ook direct online bestellen in de webshop. Heb je voorafgaand vragen of wens je meer informatie? Bel dan naar 0485 – 312 716 en ons vriendelijke personeel helpt je graag verder.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom