• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

Hans Lemmens Tweewielers de fietsenzaak van de regio Cuijk en Nijmegen

CUBE racefietsen aanschaffen in regio Nijmegen

  • 2700 m2 showrooms

  • Deskundige medewerkers

  • Alle A-merk fietsen

Ben je op zoek naar een CUBE racefiets in de omgeving van Nijmegen? De racefietsen van CUBE zijn een zeer populaire keuze dankzij de goede prijs-kwaliteitsverhouding. In het ruime assortiment racefietsen van Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk, vlak bij Nijmegen, vind je zeker de CUBE racefiets die bij jouw wensen past. Onze deskundige medewerkers staan bovendien voor je klaar met advies.

Heeft u interesse in onze fietsen?

Contacteer ons

Uitgelichte producten

De beste CUBE racefiets aanschaffen voor een rit in de regio Nijmegen

De racefietsen van CUBE zijn perfect voor toertochten of wedstrijden op de weg in de regio Nijmegen. Deze topfietsen worden gemaakt van aluminium, carbon of een combinatie van beide. Welk materiaal je ook kiest voor jouw CUBE racefiets, tijdens jouw rit in de wijde omgeving van Nijmegen merk je dat de kwaliteit uitstekend is. Kies je voor een carbon racefiets? Deze fietsen zijn zeer licht, comfortabel en stevig. Vaak wordt er echter een compromis gemaakt door een carbon voorvork te gebruiken met een aluminiumframe. Dit is de basis voor de goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Maak een keuze uit een zeer ruim assortiment

Naast de racefietsen vind je in ons assortiment ook verschillende CUBE mountainbikes, zoals een 29er. Als je kiest voor een racefiets van CUBE uit ons assortiment, dan kies je direct voor de beste service in de wijde omgeving van Nijmegen. De fiets krijgt namelijk een gratis spaakbehandeling naast de servicebeurt die je standaard ontvangt bij een nieuwe fiets. Dit is een standaardonderdeel van onze klantgerichte service.

Koop jouw nieuwe fiets of accessoires in onze showroom

Natuurlijk wil je niet onvoorbereid de weg opgaan. Naast een ruim assortiment aan racefietsen van CUBE, bieden wij ook verschillende fietsaccessoires van CUBE aan in onze showroom in Cuijk, vlak bij Nijmegen. Denk hierbij aan fietskleding van CUBE of bidons. Kom een keer bij ons langs of bekijk de producten in onze webshop. Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar als je belt naar 0485 - 312 716.