Cube racefiets Nijmegen

Een Cube racefiets koopt u in de omgeving van Nijmegen, Wijchen en Boxmeer, bij Hans Lemmens Tweewielers. Bij ons vindt u gegarandeerd een fiets die bij u past. Wij staan graag voor u klaar met een deskundig advies.

Cube racefiets kopen in Cuijk (regio Nijmegen, Boxmeer en Wijchen)

Een Cube racefiets is een geschikte fiets voor toertochten of wedstrijden op de weg. Deze topfietsen worden gemaakt van aluminium, carbon of een combinatie van beiden. Welk materiaal u ook kiest voor uw Cube-racefiets, u kunt er zeker van zijn dat de kwaliteit uitstekend is. Bij Hans Lemmens Tweewielers uit Cuijk, dichtbij Boxmeer, Wijchen en Nijmegen, vindt u niet alleen een Cube racefiets, maar ook baanfietsen, cyclocross- of triathlonfietsen aan te schaffen. U kunt uw sportieve hart ophalen met het uitstekende aanbod van Hans Lemmens Tweewielers.

Een 2de hands fiets kopen?

Bovendien verkopen wij in onze webwinkel en onze showroom in Cuijk, die goed bereikbaar is vanaf Nijmegen, Boxmeer en Wijchen, ook diverse accessoires die geschikt zijn voor de Cube racefiets. Denk hierbij aan Bidons en bidonhouders, fietsbrillen en diverse pompen. Bij de aankoop van een nieuwe Cube racefiets krijgt de fiets een extra gratis spaakbehandeling naast de servicebeurt die u standaard ontvangt bij de aankoop van een nieuwe fiets. Dit is een onderdeel van onze klantgerichte service.

Neem een kijkje in de showroom

Kom eens een kijkje nemen in onze zeer ruime showroom in Cuijk, nabij Wijchen, Boxmeer en Nijmegen. Wij staan graag voor u klaar met een deskundig advies. Heeft u vragen over bijvoorbeeld een Cube racefiets? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0485-312716. Wij staan u graag te woord. Bezoek ook onze online shop.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom