CUBE racefietsen

Bent u op zoek naar een CUBE racefiets in de omgeving van Nijmegen? De racefietsen van CUBE zijn een zeer populaire keuze dankzij de goede prijs-kwaliteitverhouding. In het ruime assortiment racefietsen van Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk, vlak bij Nijmegen, vindt u zeker de CUBE racefiets die bij uw wensen past. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar met advies.

De beste CUBE racefiets aanschaffen voor een rit in de regio Nijmegen

De racefietsen van CUBE zijn perfect voor toertochten of wedstrijden op de weg in de regio Nijmegen. Deze topfietsen worden gemaakt van aluminium, carbon of een combinatie van beide. Welk materiaal u ook kiest voor uw CUBE racefiets, tijdens uw rit in de wijde omgeving van Nijmegen zult u merken dat de kwaliteit uitstekend is. Kiest u voor een carbon racefiets? Deze fietsen zijn zeer licht, comfortabel en stevig. Vaak wordt er echter een compromis gemaakt door een carbon voorvork te gebruiken met een aluminiumframe. Dit is de basis voor de goede prijs-kwaliteitverhouding.

Een 2de hands fiets kopen?

Maak een keuze uit een zeer ruim assortiment

Naast de racefietsen vindt u in ons assortiment ook verschillende CUBE mountainbikes, zoals een 29er. Als u kiest voor een racefiets van CUBE uit ons assortiment, dan kiest u direct voor de beste service in de wijde omgeving van Nijmegen. De fiets krijgt namelijk een gratis spaakbehandeling naast de servicebeurt die u standaard ontvangt bij een nieuwe fiets. Dit is een standaardonderdeel van onze klantgerichte service.

Koop uw nieuwe fiets of accessoires in onze showroom

Natuurlijk wilt u niet onvoorbereid de weg opgaan. Naast een ruim assortiment aan racefietsen van CUBE, bieden wij ook verschillende fietsaccessoires van CUBE aan in onze showroom in Cuijk, vlak bij Nijmegen. Denk hierbij aan fietskleding van CUBE of bidons. Kom een keer langs of bekijk de producten in onze webshop. Heeft u nog vragen? Wij staan voor u klaar als u belt naar 0485 – 312 716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom