Cube racefietsen Nijmegen

Cube racefietsen zijn voordelig verkrijgbaar bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk, dichtbij Nijmegen, Wijchen en Boxmeer. Hier kunt u rekenen op kwalitatief hoogwaardige producten en een zeer klantgerichte service.

Uitgebreide keuze aan Cube racefietsen bij de specialist in de omgeving Nijmegen

Van het bekende merk Cube kunt u bij ons onder andere een standaardracefiets kopen van aluminium. Bovendien hebben wij diverse modellen van carbon in ons assortiment. Deze fietsen zijn zeer licht, comfortabel en stevig. Vaak wordt er echter een compromis gesloten, door carbonvoorvorken te gebruiken in een aluminiumframe, zodat er een goede verhouding ontstaat tussen kosten en kwaliteit. Wij leveren niet alleen Cube racefietsen, maar ook fietsen van andere topmerken zoals Trek en Bulls aan klanten uit de regio Boxmeer, Wijchen en Nijmegen. Wij hebben niet alleen wegfietsen, maar ook fietsen die geschikt voor gebruik op de baan of tijdens een traithlon. Bovendien kunnen ook vrouwen bij ons terecht voor Cube racefietsen.

Een 2de hands fiets kopen?

Uiteraard verkopen wij ook diverse andere fietsen, zoals mountainbikes, hybride fietsen, kinder- en moederfietsen en elektrische fietsen. Wij zorgen er tevens voor dat u diverse accessoires kunt vinden die nodig zijn om te kunnen genieten van een mooie tocht in de omgeving van Nijmegen, Boxmeer en Wijchen op bijvoorbeeld een van de fraaie Cube racefietsen.

Wij zien u graag in onze showroom!

Voor meer informatie over Cube racefietsen kunt u contact opnemen met ons via ons telefoonnummer 0485-312716. U bent van harte welkom in onze showroom van dinsdag tot en met zaterdag. Wij zijn geopend vanaf acht uur ’s ochtends. U vindt onze showroom aan de Gildekamp 17 in Cuijk, nabij Wijchen, Nijmegen en Boxmeer. Neem ook een kijkje in onze online shop.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom