CUBE Reaction

Als je een cross country en een trail bike in één zoekt, ga je voor de CUBE Reaction. Je bent met deze mountainbike, die het beste van beide werelden combineert, een racemonster op vlakke paden en overwint moeiteloos obstakels op ruig terrein. We vertellen je bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk graag meer over deze geweldige fiets.

De CUBE Reaction is de beste keuze voor eenieder die grenzen wil verleggen

Leg je graag lange, vlakke routes in een zo kort mogelijke tijd af, maar ben je op zoek naar meer uitdaging? Dan is de CUBE Reaction hét model voor jou. Deze mountainbike combineert de benodigde technieken voor een cross country-fiets met een robuust chassis zoals je verwacht van een trail bike. Je legt hierdoor jouw vertrouwde vlakke routes nog sneller af, maar overwint ook zonder moeite obstakels. Klinkt goed, nietwaar?

Een 2de hands fiets kopen?

Maak een testrit op deze veelzijdige mountainbike

Ben je benieuwd geworden naar de prestaties van de CUBE Reaction? Kom dan kennismaken met dit model in onze showroom in Cuijk middels een proefrit. Natuurlijk ben je vrij om ook andere modellen uit te proberen, zoals de CUBE Attention of de Cannondale Scalpel Carbon SE. Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen, maar wens je wel meer informatie? Bel dan naar 0485 – 312 716 en bestel je fiets naar keuze vervolgens eenvoudig online in de webshop.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom