• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

Hans Lemmens Tweewielers de fietsenzaak van de regio Cuijk en Nijmegen

Een mountainbike voor dames kopen nabij Nijmegen

  • 2700 m2 showrooms

  • Deskundige medewerkers

  • Alle A-merk fietsen

Een dames mountainbike van hoge kwaliteit vind je bij dé fietsspecialist van de regio Nijmegen: Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. Voor alle dames die houden van een sportieve fietstocht hebben wij verschillende modellen beschikbaar van kwaliteitsmerken zoals CUBE, Trek en BULLS. Onze deskundige medewerkers helpen je graag om de perfecte mountainbike te vinden tegen een scherpe prijs.

Heeft u interesse in onze fietsen?

Contacteer ons

Uitgelichte producten

Vind de perfecte dames mountainbike in regio Nijmegen

Uiteraard is het belangrijk dat je het juiste model én de juiste afmeting voor jouw lengte pakt. Daar helpen onze medewerkers je graag bij – onze productkennis is erg breed, zodat we precies weten wat jij nodig hebt. Welke mountainbike heeft jouw voorkeur? Kies je bijvoorbeeld voor een racemountainbike of voor een trail bike? Er zitten uiteraard wezenlijke verschillen tussen de verschillende uitvoeringen, bijvoorbeeld in vering en remmogelijkheden. Start je nog maar net met veldrijden en wil je niet meteen een grote uitgave doen voor jouw mountainbike? We hebben ook een ruim assortiment met gebruikte fietsen en mountainbikes tegen aantrekkelijke prijzen. Op deze manier ontdek je of de sport écht bij je past, zonder meteen honderden euro’s voor een fiets uit te geven.

Oriënteer jezelf voor je nieuwe fiets

In onze showroom in Cuijk, vlak bij Nijmegen, ontdekken dames dat we verschillende uitvoeringen van de mountainbike beschikbaar hebben. Uiteraard is het ook mogelijk om via de webshop te oriënteren voor jouw nieuwe damesfiets. Heb je hulp nodig? We helpen je graag de perfecte mountainbike voor dames te vinden in regio Nijmegen als je belt naar 0485 - 312 716.