Dames mountainbike Nijmegen

Een dames mountainbike van hoge kwaliteit koopt u in de omgeving van Nijmegen, Wijchen en Boxmeer bij Hans Lemmens Tweewielers. Bestel direct een nieuwe fiets in onze webshop of kom eens een kijkje nemen in onze showroom in Cuijk!

Een kwalitatieve dames mountainbike tegen een voordelige prijs bij Hans Lemmens Tweewielers uit Cuijk (regio Nijmegen, Boxmeer en Wijchen)

Hans Lemmens Tweewielers uit Cuijk heeft ook voor dames een groot aanbod aan fietsen van de hoogste kwaliteit. Zo verkopen wij al jaren dames mountainbikes in vele verschillende uitvoeringen aan fietsliefhebsters uit de regio Nijmegen, Wijchen en Boxmeer. Naast enkele traditionele, hoogwaardige mountainbikes van Bulls en Cube, vindt u in ons assortiment ook diverse Cube of Trek 29ers voor de vrouwelijke fietsliefhebber. Al deze MTB’s zijn bij ons te verkrijgen in een groot aantal kleuren en afmetingen. U vindt gegarandeerd de mountainbike die bij uw stijl past! Tevens is iedere dames mountainbike eenvoudig en snel te bestellen in onze webshop. Binnen enkele dagen na bestelling wordt de fiets bij u geleverd!

Een 2de hands fiets kopen?

Hulp nodig bij het kiezen van een fiets?

Wij helpen u graag bij de keuze voor uw fiets. Bel voor meer informatie en deskundig advies op maat naar 0485-312716. Toevallig in de buurt van Cuijk? Loop dan eens binnen bij onze showroom, eenvoudig bereikbaar vanaf Wijchen, Boxmeer en Nijmegen, waar onze medewerkers klaar staan om samen met u de ideale dames mountainbike uit te zoeken.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom