Mountainbike voor dames

Een dames mountainbike van hoge kwaliteit vindt u bij dé fietsspecialist van de regio Nijmegen: Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. Voor alle dames die houden van een sportieve fietstocht hebben wij verschillende modellen beschikbaar van kwaliteitsmerken zoals CUBE, Trek en BULLS. Onze deskundige medewerkers helpen u graag om de perfecte mountainbike te vinden tegen een scherpe prijs.

Vind de perfecte dames mountainbike in de regio Nijmegen

Uiteraard is het belangrijk dat u het juiste model én de juiste afmeting voor uw lengte pakt. Daar helpen onze medewerkers u graag bij – onze productkennis is erg breed, zodat we precies weten wat u nodig heeft. Welke mountainbike heeft uw voorkeur? Kiest u bijvoorbeeld voor een racemountainbike of voor een trail bike? Er zitten uiteraard wezenlijke verschillen tussen de verschillende uitvoering, bijvoorbeeld in vering en remmogelijkheden. Start u nog maar net met veldrijden en wilt u niet meteen een grote uitgave doen voor uw mountainbike? We hebben ook een ruim assortiment met gebruikte fietsen en mountainbikes tegen aantrekkelijke prijzen. Op deze manier ontdekt u of de sport écht bij uw past, zonder meteen honderden euro’s voor een fiets uit te geven.

Een 2de hands fiets kopen?

Oriënteer uzelf voor uw nieuwe fiets

In onze showroom in Cuijk, vlak bij Nijmegen, zullen dames zien dat we verschillende uitvoeringen van de mountainbike beschikbaar hebben. Uiteraard is het ook mogelijk om via de webshop te oriënteren voor uw nieuwe damesfiets. Heeft u hulp nodig? We helpen u graag met het vinden van de perfecte mountainbike voor dames in de regio Nijmegen als u belt naar 0485 – 312 716

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom