• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

Hans Lemmens Tweewielers de fietsenzaak van de regio Cuijk en Nijmegen

Een racefiets voor dames kopen nabij Nijmegen

  • 2700 m2 showrooms

  • Deskundige medewerkers

  • Alle A-merk fietsen

Voor dames die op zoek zijn naar de perfecte racefiets, stopt de zoektocht bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk, nabij Nijmegen. In ons ruime assortiment vind je verschillende racefietsen, speciaal voor dames die de omgeving van Nijmegen willen ontdekken met de fiets. Onze racefietsen zijn stevig en licht, zodat je comfortabel de fiets opstapt en snelheid maakt. Wij hebben racefietsen voor de baan, het veld en de weg.

Heeft u interesse in onze fietsen?

Contacteer ons

Uitgelichte producten

Met een dames racefiets op maat rijd je altijd prettig in regio Nijmegen

Voor de dames die op zoek zijn naar goede racefietsen hebben we verschillende kwaliteitsmerken op voorraad in onze fietsspeciaalzaak in Cuijk, vlak bij Nijmegen. Denk hierbij onder andere aan de gestroomlijnde racefietsen van CUBE of de lichtgewicht racefietsen van Koga. Waar je ook naar op zoek bent, onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het vinden van de perfecte racefietsen of mountainbikes voor dames zodat iedere rit in regio Nijmegen een ware uitdaging wordt. Zo vinden we altijd de juiste maat fiets voor jou door gebruik te maken van een bikefitting-systeem en te kijken naar de gebruikte materialen, zoals carbon en aluminium.

Vind de perfecte racefiets

Natuurlijk verschilt een damesfiets van een heren-of kinderfiets. Niet alleen qua afmetingen, maar ook qua uitvoering en uiterlijk zijn er wezenlijke verschillen waar je op let. Wij helpen dames graag met het vinden van de perfecte racefietsen voor hun sportieve uitspattingen in regio Nijmegen en daarbuiten. Heb je vragen? Wij helpen je graag verder als je belt naar 0485 - 312 716.