Dames racefiets Nijmegen

Een dames racefiets van hoge kwaliteit vindt u bij Hans Lemmens Tweewielers, de fietsspecialist van de regio Nijmegen, Wijchen en Boxmeer. Wij hebben racefietsen van diverse materialen en in diverse modellen en maten. Wij hebben een showroom van maar liefst 1850 m², waarin u vele soorten fietsen kunt vinden. Wij verkopen gewone fietsen, mountainbikes, elektrische fietsen, racefietsen en nog veel meer.

Een dames racefiets voor de echte liefhebber vindt u bij Hans Lemmens Tweewielers uit Cuijk (regio Nijmegen, Boxmeer en Wijchen)

Hans Lemmens Tweewielers heeft een dames racefiets voor de echte liefhebber uit de regio Nijmegen, Wijchen en Boxmeer. Wij zorgen ervoor dat u de juiste maat fiets heeft, door gebruik te maken van een bikefitting systeem. Zo kunnen we uw maat opmeten en de passende fiets voor u vinden. Bij ons vindt u een dames racefiets gemaakt uit verschillende materialen, zoals carbon en aluminium. Onze racefietsen zijn stevig en licht, zodat u comfortabel de fiets op kunt stappen en snelheid kunt maken. Wij hebben racefietsen voor de baan, het veld en de weg.

Een 2de hands fiets kopen?

Fietsen en toebehoren

Als u geïnteresseerd bent in een dames racefiets, heeft Hans Lemmens Tweewielers uit Cuijk, dichtbij Wijchen, Nijmegen en Boxmeer, ook diverse toebehoren voor u. U kunt hierbij denken aan helmen, schoenen, kleding en nog veel meer. Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze racefietsen of fietsaccessoires? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0485-312716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom