Dames racefietsen Nijmegen

Bent u op zoek naar dames racefietsen van hoge kwaliteit voor aantrekkelijke prijzen in de regio Nijmegen, Wijchen en Boxmeer? Kom dan naar Hans Lemmens Tweewielers, de fietsspecialist uit Cuijk. In onze 1850 m² grote showroom vindt u vele fietsen en bijbehorende fietsaccessoires. U kunt ook bij ons terecht voor de reparatie of onderhoud van uw fietsen. Wij bieden vele soorten fietsen in verschillende maten voor alle leeftijden.

De weg op met dames racefietsen uit Cuijk (regio Nijmegen, Wijchen en Boxmeer)

Met de dames racefietsen van Hans Lemmens Tweewielers uit Cuijk, dichtbij Nijmegen, Boxmeer en Wijchen, kunt u comfortabel de weg op. U kunt uiteraard ook bij ons terecht voor dames racefietsen die geschikt zijn voor het veld en de baan. Wij hebben racefietsen in vele maten, zodat er voor iedere leeftijd een geschikte fiets bij is. Wij maken gebruik van een bikefitting systeem, zodat we uw maat op kunnen meten en u zo een geschikte fiets aan kunnen bieden. Bekijk onze webshop voor ons online aanbod.

Een 2de hands fiets kopen?

Online bestellen bij Hans Lemmens Tweewielers

Bij Hans Lemmens Tweewielers heeft u de mogelijkheid om de dames racefietsen online te bestellen. Als u liever uw dames racefietsen vanuit onze showroom, die goed bereikbaar is vanaf Wijchen, Boxmeer en Nijmegen, koopt, is dat uiteraard geen probleem. U kunt dan onze medewerkers elke vraag stellen die u wilt. Wilt u direct meer informatie over onze racefietsen of onze diensten? Neem dan direct contact met ons op via 0485-312716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom