• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

Hans Lemmens Tweewielers de fietsenzaak van de regio Cuijk en Nijmegen

Een damesfiets kopen bij onze zaak nabij Nijmegen

  • 2700 m2 showrooms

  • Deskundige medewerkers

  • Alle A-merk fietsen

Ben je op zoek naar een damesfiets van topkwaliteit in de regio Nijmegen? In het ruime assortiment van Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk zie je dat ieder kwaliteitsmerk vertegenwoordigd is. Onze deskundige medewerkers helpen jou graag met het vinden van de perfecte fiets.

Heeft u interesse in onze fietsen?

Contacteer ons

Een nieuwe damesfiets kopen in regio Nijmegen

Wij beschikken over een reusachtige collectie waar vrijwel iedere fietser een prettige tweewieler vindt. Bovendien zijn de meeste fietsen verkrijgbaar in tal van uitvoeringen, maten en kleuren. Een van de meest populaire fietsen onder dames is de omafiets, dit is vanwege de eenvoudigheid van de fiets. Ben je op zoek naar een damesfiets van een kwaliteitsmerk? Onder andere damesfietsen van Batavus en Gazelle zijn bij ons verkrijgbaar. Ben je sportief ingesteld? Kies dan voor een mountainbike voor dames. Is jouw budget wat beperkt, maar wil je wel graag een fiets van goede kwaliteit? Bekijk dan ons assortiment met tweedehands fietsen. Onze deskundige monteurs voeren alle benodigde reparaties en herstellingen uit, zodat je altijd gegarandeerd bent van een goed werkende fiets.

Eenvoudig een nieuwe fiets bestellen

Bestel jouw nieuwe mamafiets of damesfiets eenvoudig via onze webshop, dan zorgen wij dat deze snel geleverd wordt in de wijde omgeving van Nijmegen. Wij vinden service bieden aan onze klanten namelijk erg belangrijk. Heb je vragen over de aanschaf van een nieuwe damesfiets in regio Nijmegen? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag in onze winkel in Cuijk of wanneer je belt naar 0485 - 312 716.