• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

Hans Lemmens Tweewielers de fietsenzaak van de regio Cuijk en Nijmegen

Een damesfiets kopen bij onze zaak nabij Nijmegen

  • 2700 m2 showrooms

  • Deskundige medewerkers

  • Alle A-merk fietsen

Ben je op zoek naar een damesfiets van een topmerk zoals Batavus in de regio Nijmegen? In het ruime assortiment van Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk zie je dat ieder kwaliteitsmerk vertegenwoordigd is. Onze deskundige medewerkers van onze zaak nabij Nijmegen helpen jou graag met het vinden van de perfecte fiets, van Batavus of een ander merk.

Heeft u interesse in onze fietsen?

Contacteer ons

Uitgelichte producten

Cortina Common Family 46 cm, Mystery Grey Matt, Shimano Nexus 7

€ 1 099 € 949,- (incl. BTW, per stuk)

Een nieuwe damesfiets kopen in regio Nijmegen

Wij beschikken over een reusachtige collectie waar vrijwel iedere fietser een prettige tweewieler vindt. Bovendien zijn de meeste fietsen verkrijgbaar in tal van uitvoeringen, maten en kleuren. Een van de meest populaire fietsen onder dames is de omafiets. Dit is vanwege de eenvoudigheid van de fiets. Ben je op zoek naar een damesfiets van een kwaliteitsmerk als Batavus in de regio rond Nijmegen? Fiets je liever op een fiets van Gazelle of een ander merk? Bij ons kan het allemaal. Ben je sportief ingesteld? Kies dan voor een mountainbike voor dames. Ook een racefiets voor dames, is in dat geval zeker interessant. Indien je budget wat meer beperkt is kan je ook ons assortiment aan tweedehands fietsen bekijken. Onze deskundige monteurs voeren alle benodigde reparaties en herstellingen uit, zodat je altijd verzekerd bent van een goed werkende fiets.

Bestel eenvoudig je gloednieuwe fiets

Bestel jouw nieuwe mamafiets of damesfiets van Batavus of een ander merk eenvoudig via onze webshop, dan zorgen wij dat deze snel geleverd wordt in de wijde omgeving van Nijmegen. Wij vinden service bieden aan onze klanten namelijk erg belangrijk. Ga je voor een damesfiets van Batavus bij ons in regio Nijmegen of twijfel je nog tussen verschillende modellen of merken? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag in onze winkel in Cuijk of wanneer je belt naar 0485 - 312 716.