Damesfiets

Bent u op zoek naar een damesfiets van topkwaliteit in de regio Nijmegen? In het ruime assortiment van Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk ziet u dat ieder kwaliteitsmerk vertegenwoordigd is. Onze deskundige medewerkers helpen u graag met het vinden van de perfecte fiets.

Een nieuwe damesfiets kopen in de regio Nijmegen

Wij beschikken over een reusachtige collectie waar vrijwel iedere fietser een prettige tweewieler vindt. Bovendien zijn de meeste fietsen verkrijgbaar in tal van uitvoeren, maten en kleuren. Een van de meest populaire fietsen onder dames is de omafiets, dit is vanwege de eenvoudigheid van de fiets. Bent u op zoek naar een damesfiets van een kwaliteitsmerk? Onder andere damesfietsen van Batavus en Gazelle zijn bij ons verkrijgbaar. Bent u sportief ingesteld? Kies dan voor een mountainbike voor dames. Is uw budget wat beperkt, maar wilt u wel graag een fiets van goede kwaliteit? Bekijk dan ons assortiment met tweedehands fietsen. Onze deskundige monteurs voeren alle benodigde reparaties en herstellingen uit, zodat u altijd gegarandeerd bent van een goed werkende fiets.

Een 2de hands fiets kopen?

Eenvoudig een nieuwe fiets bestellen

Bestel uw nieuwe mamafiets of damesfiets eenvoudig via onze webshop, dan zorgen wij dat deze snel geleverd wordt in de wijde omgeving van Nijmegen. Wij vinden service bieden aan onze klanten namelijk erg belangrijk. Heeft u vragen over het aanschaffen van een nieuwe damesfiets in de regio Nijmegen? Neem dan contact op! Wij helpen u graag in onze winkel in Cuijk of wanneer u belt naar 0485 – 312 716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom