E-bike KOGA

De E-bike van het merk Koga is ontwikkeld voor de sportieveling die af en toe nét dat extra zetje in de rug kan gebruiken. Een E-bike van het merk Koga heeft namelijk een erg sportief design. Daarbij bieden deze e-bikes de mogelijkheid om zeer hoge snelheden te bereiken, namelijk tot wel 45 km/uur. Om u de zekerheid te kunnen bieden dat een E-bike van het merk KOGA veilig is, zijn alle modellen uitvoerig getest en goedgekeurd. Voor uw eigen E-bike van het merk KOGA gaat u natuurlijk naar Hans Lemmens Tweewielers, dé specialist op het gebied van fietsen.

De juiste E-bike van het merk KOGA voor u

Wilt u voortaan in no-time op uw werk zijn? Maakt u dagelijks vele kilometers op de fiets en kunt u hier wel een beetje hulp bij gebruiken? Dan is een E-bike van het merk KOGA voor u een perfecte keuze! In de showroom van Hans Lemmens Tweewielers vindt u verschillende modellen e-bikes van dit merk. Onze specialisten staan klaar om u te adviseren over de verschillende e-bikes en u kunt zelfs verschillende modellen testen. Zo weet u zeker dat u volledig tevreden bent over de e-bike die u aanschaft!

Een 2de hands fiets kopen?

Bestel uw E-bike in onze webshop

Woont u niet in de buurt van Cuijk, maar wilt u wel graag een KOGA E-bike aanschaffen? Ook dat is geen probleem bij Hans Lemmens Tweewielers. U kunt al onze fietsen namelijk ook bestellen via onze webshop. Wenst u persoonlijk advies te hebben over de verschillende modellen e-bikes die wij aanbieden? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Dit doet u door te bellen naar 0485-312716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom