Eddy Merckx Coppenhagen 77

Hans Lemmens Tweewielers is dé fietsenspecialist in de omgeving van Wijchen, Nijmegen en Boxmeer waar u terecht kunt voor de aankoop van een unieke Eddy Merckx Coppenhagen 77 fiets. Kom gerust eens langs bij onze showroom in Cuijk of bestel in onze webshop.

Eddy Merckx Coppenhagen 77 met de correcte framemaat

De Eddy Merckx Coppenhagen 77 is een racefiets zonder compromissen. Met een ultra stijf frame dat aerodynamisch is ontworpen kunt u met deze fiets optimale resultaten op de weg behalen. De Eddy Merckx Coppenhagen 77 is verkrijgbaar in een carbon en aluminium uitvoering met een duidelijk oranje design. Bij dit type racefiets is snelheid belangrijk, vandaar de brede aandacht die is besteed aan de aerodynamica van dit model. U kunt deze fiets en vele andere modellen in onze showroom komen bekijken of online bestellen in de webshop. Indien gewenst meten wij u op om de juiste framemaat voor de Eddy Merckx Coppenhagen 77 fiets te kunnen bepalen.

Een 2de hands fiets kopen?

Fietsonderhoud en service

Wij weten als geen ander dat regelmatig onderhoud van fietsen noodzakelijk is om deze in optimale conditie te houden. Daarom helpen de ervaren medewerkers van Hans Lemmens Tweewielers u daar graag bij. Als u een fiets bij ons koopt, dan kiest u voor kwaliteit en service. Kom gerust eens langs in Cuijk of bel ons voor meer informatie op het nummer 0485-312716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom