Eddy Merckx Nijmegen

Bent u op zoek naar een traditionele Eddy Merckx koersfiets in Nijmegen en omgeving? In ons assortiment is speciaal rekening gehouden met uw wens! Kunt u ook niet wachten om uw eerste wielerkilometers te maken, dan is het tijd om langs te gaan bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk, onder de rook van Nijmegen. De authentieke fiets is verkrijgbaar in diverse kleuren, maar altijd met een herkenbaar frame. U kunt daarbij kiezen uit een speciale Front Derailleur en toegevoegde BB86-bracket om de stijfheid van de fiets te garanderen. Wilt u recreatief wielrennen op hoog niveau? Kies dan voor Eddy Merckx fietsen.

Een uniek aanbod Eddy Merckx fietsen in Nijmegen
Bij Hans Lemmens Tweewielers kunt u terecht voor de ideale Eddy Merckx fiets. Binnen het ruime assortiment zijn onder meer de Eddy Merkx AMX-2, EMX-7 en EMX-5 terug te vinden. U heeft daarbij zelf nog de keuze voor de perfecte set wielen, het type zadel en meer kleine specificaties. Zo kunt u uw perfecte Eddy Merckx fietsen vinden in Nijmegen en omgeving. Bezoek ons in de vestiging te Cuijk voor een uitgebreide voorstelling van alle mogelijkheden.

Pure topsport
De kwaliteit van Eddy Merckx als wielrenner is terug te vinden in de fietsen. Met een authentiek en vertrouwd uiterlijk heeft u alles in handen om zelf ook topsport te bedrijven. Voor beginnende én gevorderde renners is de Eddy Merckx een betrouwbare en stevige fiets. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u hierbij heeft, kom ons dan bezoeken bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. Meer informatie? Bel naar 0485 – 312 716.


Een 2de hands fiets kopen?

%%LangeTekstDeel3%%
%%LangeTekstDeel4%%

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom