Eddy Merckx koersfietsen

Bent u op zoek naar een traditionele Eddy Merckx koersfiets voor al uw ritten in Nijmegen en omgeving? En kunt u ook niet wachten om uw eerste wielerkilometers te maken? Dan is het tijd om langs te gaan bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk, onder de rook van Nijmegen, om alle koersfietsen van Eddy Merckx te bekijken. Deze authentieke fiets is verkrijgbaar in diverse kleuren, maar altijd met een herkenbaar frame. U heeft hierbij keuze een speciale Front Derailleur en toegevoegde BB86-bracket om de stijfheid van de fiets te garanderen. Wilt u recreatief wielrennen op hoog niveau? Kies dan voor fietsen van Eddy Merckx.

Een uniek aanbod Eddy Merckx fietsen in de regio Nijmegen

Als u op zoek bent naar de ideale Eddy Merckx fiets in de buurt van Nijmegen, dan bent u bij ons van harte welkom. Binnen ons ruime assortiment zijn onder meer de Eddy Merkx AMX-2, EMX-7 en EMX-5 terug te vinden. U heeft daarbij zelf nog de keuze voor de perfecte set wielen, het type zadel en meer kleine specificaties. Zo kunt u uw perfecte Eddy Merckx fietsen samenstellen in Nijmegen en omgeving. De deskundige medewerkers van Hans Lemmens Tweewielers helpen u graag met het vinden van de perfecte koersfiets. Wilt u graag een racefiets van een ander merk? Anders kwaliteitsmerken die u bij ons vindt zijn onder andere:

Een 2de hands fiets kopen?

Maak de keuze voor pure topsport

De kwaliteit van Eddy Merckx als wielrenner is terug te vinden in de fietsen. Met een authentiek en vertrouwd uiterlijk heeft u alles in handen om zelf ook topsport te bedrijven. Voor beginnende én gevorderde renners is de Eddy Merckx een betrouwbare en stevige fiets. Er is ook een dames racefiets beschikbaar. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u hierbij heeft, kom ons dan bezoeken bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. Wilt u meer informatie? Bel naar 0485 – 312 716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom