Eddy Merckx San Remo 76

De speciale Eddy Merckx San Remo 76 staat voor u klaar bij Hans Lemmens Tweewielers. Naast dat we een showroom van 1850 vierkante meter hebben, die goed bereikbaar is vanuit plaatsen als Nijmegen, Wijchen en Boxmeer, hebben we ook een webshop voor als u daar niet in de buurt woont. Hier kunt u gemakkelijk een Eddy Merckx fiets kopen en thuis laten bezorgen!

Een speciale Eddy Merckx fiets: de San Remo 76

U kunt de speciale Eddy Merckx San Remo 76 aanschaffen bij Hans Lemmens Tweewielers. De San Remo 76 is een aandenken aan de zevende overwinning van Eddy Merckx in ‘La Primavera’. Dit is nog steeds een ongebroken record. Deze fiets is gebouwd voor renners die gaan voor snelheid. De renner neemt een aerodynamische houding en een agressievere rijstijl aan, door:

Een 2de hands fiets kopen?

  • Langere kopbuis;
  • Langere bovenbuis;
  • Compacte seatstays;
  • Oversize bottom bracket.

Kom naar onze winkel

In onze winkel kunt u de Eddy Merckx San Remo 76 zelf bekijken. We kunnen u hier ook adviseren over de zadelhoogte en bijvoorbeeld het onderhoud van de fiets. Wij staan voor u klaar van dinsdag tot en met donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur. U kunt de Eddy Merckx San Remo 76 natuurlijk ook online bestellen in onze webshop. Voor meer informatie kunt u ook bellen naar 0485-312716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom