• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

Hans Lemmens Tweewielers de fietsenzaak van de regio Cuijk en Nijmegen

Een elektrische fiets kopen in regio Nijmegen

  • 2700 m2 showrooms

  • Deskundige medewerkers

  • Alle A-merk fietsen

Steeds vaker kiest men voor de elektrische fiets als vervoersmiddel in Nijmegen of elders. Daarmee verplaats je je moeiteloos, maar snel van A naar B. Lijkt het jou ook wat om door Nijmegen te fietsen op een elektrische fiets? Dan ben je van harte welkom bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. Bij ons vind je een ruim assortiment aan elektrische fietsen van grote merken. Kom daarom snel bij ons langs voor deskundig advies!

Heeft u interesse in onze fietsen?

Contacteer ons

Uitgelichte producten

Je bent sneller met de elektrische fiets die je bij onze zaak nabij Nijmegen aanschaft

Een elektrische fiets geeft je veel meer vrijheid in het verkeer. Als je ook de wens hebt om een snelle, stoere en betrouwbare elektrische fiets te kopen, kom je daarom langs in onze zaak nabij Nijmegen. In onze showroom zie je de verschillende modellen, laat je je adviseren en kies je een exemplaar uit voor een testrit. Indien je een voorkeur hebt voor een bepaald merk, vertellen we jou in onze zaak nabij Nijmegen meer over alle voordelen van de elektrische fiets van dat specifieke merk. Een deel van de beschikbare merken in ons aanbod is:

Ontdek zelf de voordelen van een e-bike

Nederland is bij uitstek een fietsland, hoewel dit door de weersomstandigheden niet altijd even aangenaam is. Om ook tijdens harde wind comfortabel en snel te blijven fietsen, is een e-bike ideaal. Dit is echter slechts een van de vele voordelen. Kom langs in onze showroom in Cuijk, nabij Nijmegen, of bekijk het aanbod aan elektrische fietsen online en ontdek de vele andere voordelen zelf! Als je nog vragen hebt, neem je contact met ons op via 0485 - 312 716.