Elektrische fiets

Steeds vaker kiest men voor een elektrische fiets in Nijmegen, maar ook daarbuiten. Bent u ook op zoek naar een fiets die u sneller van A naar B brengt? Dan heten wij u van harte welkom bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. Hier vindt u een ruim assortiment van de grootste merken elektrische fietsen. Door de uitgebreide innovaties is het tegenwoordig voor steeds meer mensen mogelijk om een elektrische fiets te kopen. Het is gezond voor uzelf én het milieu; kom daarom snel bij ons langs voor deskundig advies.

Sneller met de elektrische fiets in Nijmegen

Een elektrische fiets geeft u veel meer vrijheid in het verkeer in en rondom Nijmegen. Heeft u ook de wens om een snelle, stoere en betrouwbare elektrische fiets te kopen? In onze showroom is het mogelijk om eerst een proefrondje te rijden op een van de hybride fietsen. Heeft u een voorkeur voor een bepaald merk, dan vertellen wij u graag meer over alle voordelen van een elektrische van dit merk fiets in Nijmegen en de omgeving. Beschikbare merken in onze webshop en winkel zijn:

Een 2de hands fiets kopen?

De voordelen van een elektrische fiets

Nederland is bij uitstek een fietsland, hoewel dit niet altijd even leuk is. Om ook tijdens de mindere perioden van het jaar gewoon te blijven fietsen, is een elektrische fiets met trapondersteuning ideaal. Kom snel langs in onze showroom in Cuijk of bekijk het ruime assortiment elektrische fietsen op onze website! Heeft u vragen? Bel naar 0485 – 312 716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom