Een elektrische fiets kopen in regio Nijmegen

Steeds vaker kiest men voor een elektrische fiets om te gebruiken in bijvoorbeeld het verkeer in Nijmegen of elders. Ben jij ook op zoek naar een fiets waarmee je je sneller verplaatst van A naar B? Dan ben je van harte welkom bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. Bij ons vind je een ruim assortiment aan elektrische fietsen van grote merken. Deze verkopen wij tegenwoordig steeds meer omdat het een gezond vervoersmiddel is voor jezelf én het milieu. Kom daarom snel bij ons langs voor deskundig advies!

  • Je bent sneller met de elektrische fiets die je bij onze zaak nabij Nijmegen aanschaft

    Een elektrische fiets geeft je veel meer vrijheid in het verkeer. Wanneer je ook de wens hebt om een snelle, stoere en betrouwbare elektrische fiets te kopen, kom je daarom langs in onze zaak nabij Nijmegen. In onze showroom zie je de verschillende modellen en kies je een exemplaar uit voor een testrit. Indien je een voorkeur hebt voor een bepaald merk, vertellen we jou in onze zaak nabij Nijmegen meer over alle voordelen van de elektrische fiets van dat specifieke merk. Een deel van de beschikbare merken in ons aanbod is:

Een 2de hands fiets kopen?

Ontdek zelf de voordelen van een e-bike

Nederland is bij uitstek een fietsland, hoewel dit door de weersomstandigheden niet altijd even aangenaam is. Om ook tijdens harde wind gewoon te blijven fietsen, is een e-bike ideaal. Dit is echter slechts één van de vele voordelen. Kom langs in onze showroom in Cuijk, nabij Nijmegen, of bekijk het aanbod aan elektrische fietsen online en ontdek zelf de voordelen. Als je nog vragen hebt, neem je contact met ons op via 0485 – 312 716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom