Elektrische fiets Nijmegen

Steeds vaker kiest men voor een elektrische fiets in Nijmegen, maar ook daarbuiten. Bent u ook op zoek naar een fiets die u sneller van A naar B brengt? Dan heten wij u van harte welkom bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. Hier vindt u een ruim assortiment van de grootste merken elektrische fietsen. Door de uitgebreide innovaties is het tegenwoordig voor steeds meer mensen mogelijk om een elektrische fiets te kopen. Het is gezond voor uzelf én het milieu; kom daarom snel langs bij Hans Lemmens Tweewielers.

Sneller met de elektrische fiets in Nijmegen 
Een elektrische fiets geeft u veel meer vrijheid in het verkeer in en rondom Nijmegen. Heeft u ook de wens om een snelle, stoere en betrouwbare elektrische fiets te kopen? In onze showroom is het mogelijk om eerst een proefrondje te rijden. Heeft u een voorkeur voor bepaalde merken, dan vertellen wij u graag meer over alle voordelen van een elektrische fiets in Nijmegen en de omgeving. Blijf uzelf ook uitdagen met een elektrische fiets.

De voordelen van een elektrische fiets
Nederland is bij uitstek een fietsland, hoewel dit niet altijd even leuk is. Om ook tijdens de mindere perioden van het jaar gewoon te blijven fietsen is een elektrische fiets ideaal. Je bent sneller van punt A naar B, je hebt geen last van files, bent in beweging en geeft ook nog eens een beetje aan het milieu. Bij Hans Lemmens Tweewielers kiest u uit een ruim assortiment van de mooiste elektrische fietsen. Kom daarom snel langs en bekijk onze showroom! Heeft u vragen? Bel naar 0485 – 312 716.

Een 2de hands fiets kopen?

%%LangeTekstDeel3%%
%%LangeTekstDeel4%%

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom