• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

Hans Lemmens Tweewielers de fietsenzaak van de regio Cuijk en Nijmegen

Een elektrische fiets van het merk Trek

  • 2700 m2 showrooms

  • Deskundige medewerkers

  • Alle A-merk fietsen

Lijkt het je wel wat om op een elektrische fiets van het topmerk Trek te rijden? Kom dan eens langs bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. In onze enorme showroom vind je een ruim assortiment met allerlei soorten fietsen van dit uitstekende merk. Er zit dus gegarandeerd een fiets tussen die jou dat extra zetje geeft tijdens het fietsen. Kortom, je beleeft jarenlang plezier van de aanschaf van een elektrische fiets van Trek!

Heeft u interesse in onze fietsen?

Contacteer ons

Uitgelichte producten

Ga voor het design en de klasse van een elektrische fiets van het merk Trek

De elektrische fiets van het merk Trek staat bekend om het strakke design en de uitstekende kwaliteit. De accu’s van deze fietsen zijn betrouwbaar en gaan lang mee, waardoor je dus met een gerust hart een lange tocht maakt. Wist je bovendien dat Trek niet alleen het merk is voor een elektrische fiets voor stadsritjes, maar ook voor een elektrische mountainbike? Of je nu dus liever korte ritjes door je stad of dorp maakt of graag uren door het bos fietst: er is voor elke fietser een geschikt exemplaar van dit merk. Natuurlijk vind je beide soorten in het aanbod van Hans Lemmens Tweewielers, de erkende Trek-fietsendealer!

Kom langs en geniet van je nieuwe fiets

Ben je geïnteresseerd in een elektrische fiets van Trek? Of wil je meer weten over de andere elektrische fietsen in ons aanbod, zoals die van de merken Cannondale en Sparta? Kom dan langs in onze showroom in Cuijk en laat je begeleiden bij je aankoop. Maak bijvoorbeeld een testrit op een fiets naar keuze. Zo ben je verzekerd van een geschikte fiets voor jaren plezier! Mocht je voorafgaand aan je bezoek vragen hebben, dan bereik je ons snel en gemakkelijk via 0485 – 312 716 en het contactformulier.