Elektrische fiets Trek

Een elektrische fiets van het topmerk Trek vindt u bij Hans Lemmens Tweewielers. In onze grote showroom staan allerlei soorten fietsen van dit kwalitatief goede merk. Een elektrische fiets geeft u net dat beetje extra wat voor u een groot verschil kan zijn tijdens het fietsen. Als u verzekerd wilt zijn van een goede fiets bent u van harte welkom in onze showroom in Cuijk!

Ga voor het design en de klasse van een elektrische fiets van Trek

Wij hebben verschillende elektrische fietsen van de beste merken in onze showroom met fietsen. Onze focus ligt voornamelijk op elektrische fietsen. Het is niet voor niets dat wij ook wel dé elektrische fietsspecialist van de regio worden genoemd! Bent u dus op zoek naar een degelijke elektrische fiets? Wij hebben niet alleen een elektrische fiets van het topmerk Trek, ook voor fietsen van andere merken kunt u bij ons terecht. Denkt u aan de volgende merken:

Een 2de hands fiets kopen?

Kom langs en geniet van uw nieuwe fiets

Wilt u meer weten over de elektrische fiets van Trek of over de andere merken die wij verkopen? Komt u dan eens naar onze showroom aan de Gildekamp 17 in Cuijk en maak een testrit. Op deze manier vindt u zeker een passende fiets waar u nog jarenlang van geniet. Voor vragen kunt u ook telefonisch contact opnemen. Bel naar 0485 – 312 716 om een van onze medewerkers aan de lijn te krijgen voor meer informatie over de mogelijkheden.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom