Een elektrische fiets van het merk Trek

Een elektrische fiets van het topmerk Trek vind je in het ruime assortiment van Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. In onze enorme showroom staan allerlei soorten fietsen van dit uitstekende merk. Er zit dus gegarandeerd een fiets tussen die jou dat extra zetje geeft tijdens het fietsen. Kom daarom bij ons langs om verzekerd te zijn van een goede fiets!

  • Ga voor het design en de klasse van een elektrische fiets van het merk Trek

    De elektrische fiets van het merk Trek staat bekend om zijn strakke design en uitstekende kwaliteit. De accu’s van deze fietsen zijn betrouwbaar én gaan lang mee, waardoor je dus met een gerust hart een lange tocht maakt. Het leuke aan het assortiment van Trek, is dat zij niet alleen een elektrische stadsfiets aanbieden, maar ook een elektrische mountainbike. Zo zit er voor elke fietser een geschikt exemplaar tussen. Natuurlijk vind je beide soorten in het aanbod van Hans Lemmens Tweewielers, een erkende Trek fietsendealer!

Een 2de hands fiets kopen?

Kom langs en geniet van je nieuwe fiets

Ben je geïnteresseerd in een elektrische fiets van Trek? Of wil je meer weten over de andere elektrische fietsen in ons aanbod, zoals die van de merken Cannondale en Sparta? Kom dan langs in onze showroom in Cuijk en maak een testrit op een fiets naar keuze. Zo ben je verzekerd van een geschikte fiets voor jaren plezier! Mocht je voorafgaand aan je bezoek vragen hebben, bereik je ons via 0485 – 312 716 en het contactformulier.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom