Elektrische fiets Trek

Een elektrische fiets van het merk Trek koopt u met de beste service bij Hans Lemmens Tweewielers. In onze grote showroom staan allerlei soorten fietsen van de meest bekende merken, zoals Trek, Gazelle en Batavus. Voor een goede fiets komt u dus eens kijkje nemen in onze showroom in Cuijk, nabij Wijchen, Boxmeer en Nijmegen!

Elektrische fiets van Trek: design en klasse

In onze showroom treft u diverse merken fietsen voor jong en oud. Van een elektrische fiets van het merk Trek tot een racefiets van Bulls en van omafietsen tot kinderfietsjes: bij Hans Lemmens Tweewielers, in de buurt van Wijchen, Nijmegen en Boxmeer, vindt u altijd een fiets die bij u past. Wij hebben ons voornamelijk gericht op elektrische fietsen. Het is niet voor niets dat wij ook wel de elektrische fietsspecialist van de regio worden genoemd! Bent u dus op zoek naar een degelijke elektrische fiets, kom dan eens kijken naar onze fietsen van de merken Trek, Gazelle, Cube, Koga, Sparta En Bulls.

Een 2de hands fiets kopen?

Jarenlang genieten met een fiets van de specialist

Wilt u meer weten over de elektrische fiets of over de verschillende merken die wij verkopen, zoals Trek en Gazelle? Komt u dan eens naar onze showroom aan de Gildekamp 17 in Cuijk, in de buurt van Wijchen, Nijmegen en Boxmeer, waar u diverse demomodellen kunt testen. Op deze manier vindt u zeker een passende fiets, waar u nog jarenlang van kan genieten. Voor vragen kunt u ons ook bellen. Belt u naar het nummer 0485-312716, dan zult u meteen één van onze medewerkers aan de lijn krijgen, die u graag informeert over de mogelijkheden.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom