Elektrische mountainbike

De elektrische mountainbike, ook wel bekend als de e-mountainbike of MTB met elektrische ondersteuning, is de ideale manier om op laagdrempelige wijze te starten met mountainbiken dankzij de ingebouwde motor. U krijgt een extra ‘steuntje’ wat vooral prettig kan zijn op zeer steile of uitdagende parcoursen. Door gebruik te maken van een e-bike is het mogelijk dat mountainbikers van verschillende conditieniveaus tóch met elkaar kunnen fietsen.

Een elektrische mountainbike als opstap naar uw nieuwe sport

Door het kopen van een elektrische mountainbike of andere e-bike stelt u uzelf in staat om mee te rijden met de groep, zonder dat dit u extra veel energie kost. Dit is perfect wanneer u een beginnend mountainbiker bent en dus voornamelijk bezig bent met het goed nemen van de hindernissen of goed wilt letten op uw balans. Een MTB met elektrische ondersteuning heeft een motor met een hoog vermogen op het frame zitten die u als het ware voortstuwt. Hier merkt u zelf vrijwel niets van, gezien de elektrische mountainbike erg comfortabel rijdt.

Een 2de hands fiets kopen?

Ook als ervaren fietsen kiezen voor een e-mountainbike

Bent u al meer ervaren in het mountainbiken? Ook dan kan een MTB met motor en elektrische ondersteuning u uitkomst bieden. Dankzij een e-mountainbike heeft u meer focus op het technische aspect van het fietsen zoals het nemen van moeilijke hindernissen. Uw gedachten hoeven niet te liggen bij uw snelheid, maar kunnen gefocust worden op uw vaardigheden.

Hoe werkt een elektrische MTB?

Als u aan het twijfelen bent om een elektrische mountainbike te kopen, dan helpen wij u hier graag bij door extra advies te geven. Veelgehoorde vooroordelen zijn dat de elektrische MTB te zwaar is om goed een parcours mee af te leggen en dat de accu niet lang genoeg meegaat. Uiteraard verschilt het per fietsenmerk en uitvoering welke technische aspecten er allemaal bij deze elektrische fiets horen.

Een groot assortiment met verschillende uitvoeringen

Bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk vinden we het vooral belangrijk dat u de perfecte elektrische mountainbike kunt kopen. Twee bijzondere kwaliteitsmerken die een e-bike mountainbike in het assortiment hebben, zijn het Amerikaanse merk Trek en de Duitse fabrikant CUBE. De elektrische mountainbike van Trek staat voornamelijk bekend om het sportieve en robuuste uiterlijk. De elektrische mountainbike van CUBE is vooral gekend vanwege de uitzonderlijke kwaliteit en kracht die achter de motor zit. Echter bestaat ons assortiment uit nog veel meer MTB’s met motor en elektrische ondersteuning. Vertel ons waar u naar op zoek bent, dan helpen wij u bij het vinden van een geschikte e-mountainbike!

Kom langs in onze winkel of bestel online

Wij helpen u graag met het kopen van de perfecte elektrische mountainbike voor uw sport. In onze winkel in Cuijk vindt u een grote collectie met elektrische mountainbikes en andere e-bikes. Door middel van een fietsmeting of bikefitting kijken onze deskundige medewerkers welke e-mountainbike het beste bij u past qua afmetingen. Het is bovendien ook mogelijk om uw nieuwe elektrische fiets te bestellen via onze webshop. Wij zorgen er dan voor dat deze binnen enkele dagen bij u thuis wordt geleverd, zodat u snel op pad kunt gaan! Heeft u nog vragen over de elektrische MTB? Wij helpen u graag verder als u belt naar 0485 – 312 716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom