Fiets Cortina Nijmegen

U wilt een fiets van Cortina kopen tegen een aantrekkelijke prijs in de omgeving van Nijmegen, Wijchen en Boxmeer? Hans Lemmens Tweewielers verkoopt een ruim aanbod aan fietsen van dit topmerk tegen de laagste prijs. Bestel in onze webshop of kom langs bij onze winkel in Cuijk!

Een fiets van Cortina tegen een voordelige prijs bij Hans Lemmens Tweewielers uit Cuijk (regio Nijmegen, Boxmeer en Wijchen)

Vrijwel nergens in Nederland vindt u zo’n uitgebreid assortiment aan fietsen als bij Hans Lemmens Tweewielers. Alle topmerken zijn bij ons ruim vertegenwoordigd. Ook een fiets van Cortina kopen fietsliefhebbers uit de regio Boxmeer, Wijchen en Nijmegen bij ons. Ons Cortina aanbod bevat onder meer de volgende soorten fietsen:

Een 2de hands fiets kopen?

  • Moederfietsen;
  • Stadsfietsen;
  • Cruisers;
  • Omafietsen;
  • Pickups.

Elk van deze Cortina fietsen zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. Indien u de ideale fiets heeft gevonden, bestelt u hem direct online. Binnen enkele eenvoudige stappen is de bestelling afgerond en betaald. Wij zorgen er vervolgens voor dat u snel met uw nieuwe Cortina fiets de straten van Nijmegen, Wijchen en Boxmeer en omstreken op kunt.

Hulp bij uw aankoop

Wij helpen u graag bij uw aankoopkeuze. Indien u niet zeker weet welke fiets van Cortina bij uw fietsbehoeften past, belt u naar 0485-312716. Mocht u toevallig in de buurt van Cuijk zijn, bent u ook van harte welkom in onze zeer ruime showroom. Bekijk ons aanbod, maak een proefrit en kies samen met onze medewerkers de juiste fiets!

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom