Koop uw nieuwe Cortina fiets nabij Nijmegen

Wilt u een fiets van het merk Cortina kopen tegen een aantrekkelijke prijs in de omgeving van Nijmegen? Hans Lemmens Tweewielers verkoopt fietsen van dit topmerk tegen de laagste prijs. Bestel uw nieuwe fiets in onze webshop of breng een bezoek aan onze winkel in Cuijk en maak een proefrit met uw nieuwe fiets!

Een fiets van Cortina tegen een voordelige prijs nabij Nijmegen

Veel fietsliefhebbers komen een nieuwe fiets van Cortina bij ons kopen. Vrijwel nergens in Nederland vindt u namelijk zo’n uitgebreid assortiment aan fietsen als bij Hans Lemmens Tweewielers. Alle topmerken zijn bij ons ruim vertegenwoordigd. Het aanbod van Cortina fietsen in onze fietsenwinkel nabij Mill en Nijmegen bevat onder meer Cortina transportfietsen die verkrijgbaar zijn in diverse kleuren en maten. Wanneer u in onze webshop de ideale fiets heeft gevonden, bestelt u hem direct online. Binnen enkele eenvoudige stappen is de bestelling afgerond en betaald. Wij zorgen er vervolgens voor dat u snel met uw nieuwe Cortina fiets de weg op kunt.

Een 2de hands fiets kopen?

Maak gebruik van onze expertise

In onze zeer ruime showroom in Cuijk, onder de rook van Nijmegen, bent u natuurlijk ook van harte welkom voor het uitzoeken van uw nieuwe Cortina fiets. Bekijk ons aanbod, maak een proefrit en kies samen met onze medewerkers de juiste fiets! Wij helpen u graag bij uw aankoopkeuze. Indien u ons aanbod online aan het bekijken bent en niet zeker weet welke fiets van Cortina bij uw fietsbehoeften past, neem gerust contact met ons op. Bel naar 0485 – 312 716 en onze medewerkers proberen u zo goed mogelijk te helpen bij het maken van uw keuze.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom