Fiets kopen Nijmegen

Een mooie en stevige fiets kunt u kiezen en kopen in het ruime assortiment van Hans Lemmens Tweewielers, dé fietsspecialist van de regio’s Nijmegen, Wijchen en Boxmeer. Bij ons krijgt u een uitstekende service en garantie. Wij hebben een grote showroom in Cuijk waarin u een zeer uitgebreide collectie fietsen aantreft. Wij hebben van vrijwel elk type fiets modellen. Kom eens langs om een nieuwe fiets uit te zoeken!

Een fiets en andere onderdelen kopen van hoge kwaliteit in Cuijk (regio Nijmegen, Wijchen en Boxmeer)

Als u een fiets gaat kopen bij onze fietswinkel in Cuijk, nabij Nijmegen, weet u zeker dat de kwaliteit hoog is. Daarnaast kunt u hier ook terecht voor allerlei soorten fietsonderdelen en -accessoires. Haal ze op bij ons in de winkel of bestel ze eenvoudig online. U bent altijd welkom in de showroom met maar liefst 1850m2 aan fietsplezier! Ook als u nog niet weet welke fiets u wilt kopen, vindt u zeker uw nieuwe favoriet in onze winkel dichtbij Nijmegen. Onze medewerkers staan hier voor u klaar om u te helpen. Wij denken graag met u mee voor een geschikte fietsoplossing!

Een 2de hands fiets kopen?

Kom langs in de uitgebreide showroom

Kom eens langs bij onze winkel in Cuijk, nabij Nijmegen, om al onze fietsen te bekijken en er misschien wel een te kopen! U kunt ook onze webshop bezoeken voor een grote collectie aan fietsen en fietsaccessoires. Wilt u graag meer informatie over onze producten of diensten? Neem dan direct contact met ons op via 0485-312716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom