Fiets met trapondersteuning Nijmegen

U wilt graag een kwalitatief hoogwaardige fiets met trapondersteuning kopen in de regio Nijmegen, Wijchen en Boxmeer? Hans Lemmens Tweewielers uit Cuijk verkoopt elektrische fietsen van diverse toonaangevende en hoogwaardige merken tegen de laagste prijzen. Elke fiets is direct te bestellen in onze online winkel!

Een fiets met trapondersteuning tegen de laagste prijs kopen in Cuijk (omgeving Nijmegen, Wijchen en Boxmeer)

Hans Lemmens Tweewielers heeft een groot aanbod fietsen en accessoires van zeer hoogwaardige kwaliteit. Ook voor een fiets met trapondersteuning (elektrische fietsen) kunnen klanten uit Nijmegen, Boxmeer, Wijchen en omstreken bij ons terecht. Wij hebben elektrische fietsen van onder meer de volgende aansprekende merken:

Een 2de hands fiets kopen?

  • Batavus;
  • Cube;
  • Gazelle;
  • Koga;
  • Sparta;
  • Trek.

Van ieder merk hebben wij elektrische fietsen in een groot aantal uitvoeringen die allen weer hun eigen eigenschappen hebben. Zo verschillen de modellen onder meer qua hoeveelheid versnellingen, aandrijving, gewicht en actieradius. Ook qua kleur en afmetingen heeft u bij ons een groot aantal keuzes. Wanneer u de perfecte elektrische fiets heeft gevonden in ons aanbod, bestelt u hem direct online. Wij leveren de gewenste fiets binnen enkele dagen bij u thuis af!

Kom langs in onze showroom en ontvang vakkundig advies

Advies nodig bij uw aankoop? Neem dan gerust contact met ons op en bel naar 0485-312716. Wij heten u ook graag van harte welkom in onze showroom in Cuijk, goed bereikbaar vanaf Nijmegen, Wijchen en Boxmeer, waar onze medewerkers graag de tijd nemen om samen met u de juiste fiets met trapondersteuning uit te zoeken. Maak meteen een vrijblijvende proefrit op de fiets van uw keuze.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom