Fiets met trapondersteuning nabij Nijmegen

U wilt graag een kwalitatief hoogwaardige fiets met trapondersteuning kopen in de regio Nijmegen, Wijchen of Boxmeer? Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk verkoopt elektrische fietsen van diverse toonaangevende merken tegen de laagste prijzen. Elke fiets is direct te bestellen in onze online winkel!

Een fiets met trapondersteuning tegen de laagste prijs kopen in Cuijk, nabij Nijmegen

Hans Lemmens Tweewielers heeft een groot aanbod fietsen en accessoires van zeer hoogwaardige kwaliteit. Ook voor een fiets met trapondersteuning (elektrische fietsen) kunnen klanten uit Nijmegen, Boxmeer, Wijchen en omstreken bij ons terecht. Wij hebben elektrische fietsen van onder meer de volgende aansprekende merken:

  • Batavus
  • CUBE
  • Gazelle
  • KOGA
  • Sparta
  • Trek

Een 2de hands fiets kopen?

Van ieder merk hebben wij elektrische fietsen in een groot aantal uitvoeringen, die allen weer unieke eigenschappen hebben. Zo verschillen de modellen onder meer qua hoeveelheid versnellingen, aandrijving, gewicht en actieradius. Ook qua kleuren en afmetingen heeft u bij ons een groot aantal keuzes. Wanneer u de perfecte elektrische fiets heeft gevonden, bestelt u hem direct online. Wij leveren de gewenste fiets binnen enkele dagen bij u thuis af! Wanneer u via uw werkgever in de buurt van Nijmegen een fiets met trapondersteuning koopt, kunt u gebruikmaken van het fietsplan.

Kom langs in onze showroom en ontvang vakkundig advies

Heeft u deskundig advies nodig bij het aankopen van uw nieuwe fiets? Neem dan gerust contact met ons op en bel naar 0485 – 312 716. Wij heten u ook graag van harte welkom in onze showroom in Cuijk, goed bereikbaar vanaf Nijmegen, Wijchen en Boxmeer. Onze medewerkers nemen de tijd om samen met u de juiste fiets met trapondersteuning uit te zoeken. Maak meteen een vrijblijvende proefrit op de fiets van uw keuze.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom