• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

Hans Lemmens Tweewielers de fietsenzaak van de regio Cuijk en Nijmegen

Fietsen in en rondom Gennep

  • 2700 m2 showrooms

  • Deskundige medewerkers

  • Alle A-merk fietsen

Kom langs voor een uitgebreid aanbod van de mooiste fietsen bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk, in de omgeving van Gennep. In onze grote showroom heb je de mogelijkheid om elke gewenste fiets eerst zelf te testen. De omgeving van Gennep is vanwege de mooie omgeving zeer aantrekkelijk om in te fietsen. Bezoek onze fietsenwinkel als je toe bent aan een nieuwe fiets en snel weer de mooie landschappen van Gennep wilt ontdekken.

Heeft u interesse in onze fietsen?

Contacteer ons

Uitgelichte producten

De beste fietsen van diverse topmerken in de buurt van Gennep

Wanneer je meer uit je fietskilometers wilt halen, is deskundig advies op maat erg belangrijk. Wij helpen jou daarom graag bij het vinden van de juiste fiets. Bij het kopen van een nieuwe fiets kijk je vooral naar jouw persoonlijke doelen en de omstandigheden waarin je gaat fietsen. Je kunt bij ons terecht voor fietsen van topmerken als:

Naast persoonlijk advies bieden wij je ook uitgebreide service, bijvoorbeeld rondom onderhoud of reparaties. Zo heb je bij onze modellen recht op de BOVAG-garantie. Ook voeren wij graag een professionele fietsmeting uit.

Een regio die van fietsen houdt

Fietsen in Malden, Gennep of elders in de mooie natuur rondom Nijmegen is geen overbodige luxe, maar puur plezier. Bij het fietsen in Gennep wil je uiteraard ook beschikken over de juiste accessoires en kleding; ook dat valt binnen ons assortiment! Kom daarom langs bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk voor jouw nieuwe droomfiets. Heb je vragen voordat je naar onze winkel komt? Bel dan gerust naar 0485 – 312 716.