Fietsen Gennep

Kom langs voor een uitgebreid aanbod van de mooiste fietsen in onze fietsenwinkel in de omgeving van Gennep. Bezoek onze grote showroom van 1850 m2, waar u de kans krijgt om elke gewenste fiets eerst zelf te testen. De omgeving van Gennep is zeer aantrekkelijk voor fietsers, of het nu om een standaard, oma-, of wielrenfiets gaat. Bent u toe aan een nieuwe fiets en wilt u uw keuze maken uit een ruim assortiment van de beste fietsen? Kom dan langs bij Hans Lemmens Tweewielers.

Advies en optimale service; Hans Lemmens is uw fietsenwinkel in de regio Gennep
Wilt u meer uit uw fietskilometers halen? Dan is een advies op maat belangrijk. Wij helpen u bij het vinden van de juiste fiets, afhankelijk van uw persoonlijke doelen en de omstandigheden. Wilt u fietsen in Gennep voor recreatie, sport of onderweg naar uw werk? Wij hebben een fiets die past binnen elke situatie. Naast een persoonlijk advies bieden wij u ook uitgebreide service, bijvoorbeeld rondom onderhoud of reparaties. In onze showroom van 1850 m2 is het alvast mogelijk om kennis te maken met alle producten uit ons assortiment.

Een regio die van fietsen houdt
Fietsen in Gennep is geen overbodige luxe, maar puur plezier. Laat u adviseren over de beste fietsen voor uw persoonlijke situatie. U heeft tevens recht op de BOVAG garantie op al onze modellen. Bij het fietsen in Gennep wilt u uiteraard ook beschikken over de juiste accessoires en kleding; ook dat valt binnen ons assortiment. Kom daarom nu langs bij Hans Lemmens Tweewielers voor uw gedroomde fiets. Vooraf al vragen? Bel even naar 0485-312716.


Een 2de hands fiets kopen?

%%LangeTekstDeel3%%
%%LangeTekstDeel4%%

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom