Hans Lemmens Tweewielers

Elektrische fietsen

Welkom bij de grootste elektrische fietsspecialist van de regio, bij ons staan ruim twintig demonstratiefietsen klaar  om getest te worden. “Meerdere modellen van verschillende fabrikanten waaronder Trek, Gazelle, Cube, Koga, Sparta, Batavus en Bulls.

Doordat we zoveel keuze hebben in demonstratiefietsen kunnen klanten ook echt een goede vergelijking maken. ieder merk en type heeft weer bepaalde eigenschappen en de verschillen bemerk je pas als je er echt op fietst. meestal heb je direct in de gaten wat je wel of niet prettig vindt.

Elektrische fietsen zijn er in alle soorten en maten. “Naast de reguliere modellen zijn er ook elektrische mountainbikes, moederfietsen, 29-ers, vouwfietsen, maar ook elektrische fietsen met een extra lage opstap en nog veel meer.          andere Keuzemogelijkheden Zijn Onder Andere De Hoeveelheid Versnellingen, Voor, Midden Of Achterwielaandrijving, Open Of Dichte kettingkast, accu achterop of in het frame, uitneembare accu, het gewicht, derailleurversnelling, de trekkracht, opladen tijdens bergaf en actieradius. “Met zoveel keuzemogelijkheden is goed advies erg belangrijk. Als je geen goed advies krijgt, koop je wellicht een fiets die niet bij je past en dan fiets je niet met plezier.”

Door de ruime keuze in elektrische fietsen willen de verkopers van Hans Lemmens Tweewielers altijd als eerste van een klant weten waarvoor de elektrische fiets gebruikt gaat worden. “het maakt nogal een verschil of je met de fiets op vakantie wilt in de bergen of dat je deze enkel gebruikt om in het dorp boodschappen te doen.” Ook andere overwegingen spelen een rol. “Sportief gebruik of vooral praktisch? wel of niet achterop de auto meenemen? enzovoort.” Afhankelijk van de wensen en van de klant worden er bepaalde merken of typen fietsen geadviseerd. “Ook het budget speelt uiteraard een rol. We hebben ook mooie tweedehands fietsen, inclusief een half jaar garantie!”

Nieuwe of tweedehands, de aanschafprijs is snel terugverdiend. “Met gemiddeld woon-werkverkeer heb je de aanschaf van een nieuwe elektrische fiets in anderhalf jaar terugverdiend omdat je dure benzine bespaard. De kosten voor een heel jaar stroom voor een elektrische fiets is gemiddeld slechts 5,50 Euro!” Wel moet er service en onderhoud gepleegd worden, maar ook dat hoeft niet altijd veel geld te kosten. “Nieuwe software installeren is altijd gratis!”

YouTube Preview Image

Bij diverse modellen kunnen wij het fiets programma  tijdelijk anders afstellen zodat de fiets meer ondersteund, bijvoorbeeld als u op vakantie gaat in de bergen of heuvelachtig gebied..

Voor onderhoud wordt uw fiets in een straal van 20 Km altijd gratis opgehaald en retour gebracht.

Wij  hebben een speciale machine waarin fietsonderdelen zoals kettingen, pionen, voorbladen, derailleurs enz grondig gereinigd worden zodat ze er weer 100% schoon en gesmeerd zijn. “Dat doen we vooral bij derailleurfietsen.

Dus voor de grootste keuze en het best onderhoud moet u bij Hans Lemmens Tweewielers zijn.

Vrijblijvend advies of een afspraak maken, neem contact op!