Fietslease (zakelijk)

Mag jij van jouw werkgever een fiets leasen? Dan ben je bij Hans Lemmens Tweewielers aan het juiste adres. Wij bieden eenvoudige fietslease mogelijkheden aan, zodat jij al voor een paar euro per maand – inclusief service, verzekering en onderhoud – kunt genieten van een gloednieuwe e-bike.

 

De fiets van de zaak is weer terug; sinds 1 januari 2020 is er een gunstige, fiscale fietsregeling geïntroduceerd voor ondernemers. Doet je werkgever hier aan mee, dan kun je bij ons een fiets uitzoeken. We zijn namelijk partner geworden van het landelijke initiatief Lease a Bike.

Lease a Bike

Lease a Bike is een volledig digitaal en geautomatiseerd platform voor werkgevers. Met één druk op de knop kan een werkgever akkoord geven. Jij kunt dan iedere fiets kiezen die je wil. Denk aan een e-bike of stadsfiets, maar ook een racefiets, bakfiets of speed pedelec behoren tot de mogelijkheden. Je kunt vrij kiezen uit alle merken.

E-bike

De fiets – en dan met name de e-bike –  is steeds vaker een serieus alternatief voor auto en openbaar vervoer. Met een e-bike sta je niet in de file en zijn parkeerproblemen verleden tijd; daarbij is fietsen goed voor je gezondheid en natuurlijk ook voor de luchtkwaliteit. Deze voordelen zijn belangrijk voor werknemers én werkgevers. Recent onderzoek van TNO heeft uitgewezen dat door de komst van de e-bike de bereidheid om de fiets te pakken naar het werk gestegen is van 7 naar 15 kilometer enkele reis.

Iedere fiets mogelijk

Maar je bent niet verplicht om een elektrische fiets als lease fiets te nemen. Je kunt hierin zelf kiezen uit ons ruime aanbod. Misschien past een bakfiets wel veel beter bij jou. Of ga je voor een supersnelle racefiets, waarmee je ook zo op je werk staat. Liever een stadsfiets, omdat je geen lange afstanden hoeft af te leggen – wij regelen het voor je.

7 procent bijtelling

Hoe het zit met de bijtelling? Als de werkgever een fiets ter beschikking stelt, dan betaal je als werknemer 7% bijtelling. Je mag dan de fiets zowel zakelijk als privé gebruiken én hoeft geen ingewikkelde administratie te voeren. En niet alleen de fiets zit in het bedrag. Je krijgt ook een uitgebreid servicepakket met onderhoud, reparatie 24/7 pechhulp en verzekering. Aan het einde van de leaseperiode krijg je als gebruiker de mogelijkheid om de fiets voor een aantrekkelijke prijs over te nemen.

 

Ga voor meer informatie naar Lease A Bike of maak meteen een afspraak.

 

Interesse? Neem dan contact op en laat je informeren of het laatste aanbod.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom