Hybride fietsen

Sportief en tóch comfortabel “Met zo’n hybride is het helemaal niet moeilijk om de auto eens wat vaker te laten staan. En dat geeft me een goed gevoel.

Er is zoveel te ontdekken! Wie graag geniet van een stevige fietstocht mag uiteraard best eisen stellen aan de fiets. Duurzaam, soepel lopen, makkelijk schakelen… En volop bagageruimte. Voor wie nét dat beetje extra sportiviteit zoekt.

Een hybride is méér dan een vervoermiddel. Het is de ultieme combinatie van comfort, lichtgewicht én sportieve prestaties. Lichtgewicht, geruisloos en uiterst veelzijdig. Prima aan te passen aan uw zithouding. En door het gebruik van hoge kwaliteit hardware ook nog eens enorm onderhoudsvriendelijk.

Neem de uitdaging aan!
Een hybride  gaat geen uitdaging uit de weg. Kan de weg naar uw bestemming u niet mooi, ruig, lang of hoog genoeg zijn, dan is een sportieve hybride een goede keuze. Stijlvol uitgevoerd en voorzien van geavanceerde techniek die fietsen soepel en comfortabel maakt. Met 24 of zelfs 30versnellingen bepaalt u op elk terrein uw eigen tempo. Door het lichte aluminium of Carbon  frame zijn ze bovendien gemakkelijk mee te nemen op de fietsendrager!

Bij ons vind u de volgende merken Hybride fietsen: Bulls, Batavus, Cube, Gazelle, Koga, en Trek.

Een racefiets kopen?

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom