Hans Lemmens Tweewielers

Pickup

Bij ons vind u een ruime collectie transportfietsen van de merken Cortina, Urban, Gazelle, Batavus en Sparta.

De transportfiets is een type fiets dat een eeuw geleden geïntroduceerd is. Veel mensen weten niet  wat een transportfiets precies inhoud. De transportfiets is in principe ontwikkeld om goederen makkelijker en betrouwbaar te vervoeren.

YouTube Preview Image

De transportfiets wordt vandaag de dag steeds vaker verkocht. De transportfiets wordt met name gekocht voor vervoer in de stad en naar school,ook zijn er veel bedrijven die de transportfiets voor allerlhande doeleinden gebruiken. Aangezien bedrijven altijd op zoek zijn naar rendabele en goedkope manieren om intern goederen en personeel te vervoeren is het niet gek dat de transportfiets uit de schaduw kruipt en langzaamaan door meer en meer bedrijven aangeschaft wordt.

Er zijn vele verschillende soorten transportfietsen. Zo hebben veel transportfietsen een voordrager waar makkelijk een fietsmand, fietskrat , schooltas of laptoptas  op gemonteerd kan worden. Transportfietsen hebben soms wel en soms geen voorlicht en zijn in verschillende maten kleuren en modellen verkrijgbaar. De meest verkochte modellen zijn transportfietsen met een kleine voordrager.

Vrijblijvend advies of een afspraak maken, neem contact op!