Tweedehands fietsen

Wist je dat je bij Hans Lemmens Tweewielers ook aan het juiste adres bent voor tweedehands fietsen? Dan koop je een fiets voor een aantrekkelijke prijs – zoals je dat via Marktplaats of een andere tweedehands verkoper zou doen – maar kun je rekenen op de vertrouwde service van de fietsspecialist uit Cuijk. Alle fietsen die bij ons ingeruild worden, worden voor verkoop namelijk grondig onder de loep genomen.

Inruilen van fietsen zie je niet alleen bij kinderfietsen; waarbij het kind te groot is geworden voor zijn – vaak nog – als nieuw uitziende kinderfiets. Nee, je ziet het eigenlijk bij het gehele aanbod. Denk aan het stel dat nu ze met pensioen zijn meer willen fietsen en daarom hun dames- en herenfiets inruilen voor een elektrische fiets. Of de sportieveling die zijn materiaal een upgrade wil geven en daarom op zoek gaat naar een nieuwe mountainbike of racefiets. Kortom: het aanbod van tweedehands fietsen van Hans Lemmens Tweewielers is heel divers. En sterk wisselend, want deze modellen zijn natuurlijk aantrekkelijk geprijsd en daarmee erg gewild. Ook fijn om te weten. Onze tweedehands fietsen worden verkocht me BOVAG-garantie.

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets en wil je daar je fiets op inruilen, neem dan die fiets ook mee naar de showroom als je je nieuwe komt uitzoeken. Dan kunnen onze deskundige medewerkers meteen aangeven hoeveel je krijgt voor je huidige fiets én wat het nieuwe model dan kost. Wil je hierover meer weten, neem dan contact op.

Interesse? Neem dan contact op en laat je informeren of het laatste aanbod.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom