Fietsenhandel

Hans Lemmens Tweewielers is de fietsenhandel in Cuijk, nabij Nijmegen, Wijchen en Boxmeer, met een zeer ruime collectie fietsen en accessoires. Wij hebben jarenlange ervaring met de verkoop, de reparatie en het onderhoud van fietsen. Wij hebben kwaliteit en service zeer hoog in het vaandel staan en we hebben dan ook uitstekende diensten voor u, zoals een gratis ophaaldienst voor een servicebeurt in de regio Nijmegen, Boxmeer en Wijchen.

Een zeer uitgebreid assortiment aan fietsen in onze fietsenhandel

Hans Lemmens Tweewielers heeft een zeer uitgebreid assortiment aan fietsen. U kunt bij ons nieuwe of tweedehands fietsen kopen en wij helpen u graag met een reparatie-, service- of onderhoudsbeurt. U vindt bij ons onder andere de volgende fietsen in onze fietsenhandel:

Een 2de hands fiets kopen?

  • Elektrische fietsen;
  • Stadsfietsen;
  • Omafietsen;
  • Toerfietsen;
  • Race fietsen;
  • Mountainbikes;
  • Kinderfietsen.

Uiteraard hebben wij nog veel meer fietsen, die u in onze showroom kunt komen bekijken. De showroom is eenvoudig te bereiken vanuit Boxmeer, Nijmegen en Wijchen. U kunt ook eens onze webshop bekijken om een idee te krijgen van ons aanbod.

Uitstekende service bij de specialist

Bij Hans Lemmens Tweewielers vindt u niet alleen een grote collectie fietsen, maar bent u ook verzekerd van een uitstekende service. U heeft bijvoorbeeld zelfs garantie en service op tweedehands fietsen van maar liefst drie tot zes maanden. Als uw fiets toe is aan een reparatiebeurt, krijgt u zelfs een vervangende fiets van ons! Wilt u graag meer informatie over onze fietsenhandel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0485-312716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom