• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

Hans Lemmens Tweewielers de fietsenzaak van de regio Cuijk en Nijmegen

Dé fietsenwinkel in Cuijk, nabij Groesbeek

  • 2700 m2 showrooms

  • Deskundige medewerkers

  • Alle A-merk fietsen

Ben je op zoek naar een goede fietsenwinkel in de omgeving van Groesbeek waar je keuze hebt uit een ruim assortiment van de mooiste heren- en damesfietsen? Breng dan eens een bezoek aan Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk, dé fietsenhandel van de regio Nijmegen. Onze medewerkers kunnen jou alles vertellen over onze fietsen en helpen je graag bij het adviseren en kopen van jouw gewenste fiets. Daarnaast krijg je bij onze fietsenhandel altijd service op maat, ook wanneer jouw fiets een keer gerepareerd dient te worden. Wij zijn een BOVAG-gecertificeerde fietsenwinkel in de omgeving van Groesbeek.

Heeft u interesse in onze fietsen?

Contacteer ons

Uitgelichte producten

Bekijk het fraaie aanbod in onze fietsenwinkel nabij Groesbeek

Wil je het hele jaar door verzekerd zijn van een goede fiets die stevigheid, comfort en stabiliteit biedt? Bij onze fietsenhandel heb je de mogelijkheid om iedere fiets eerst zelf te proberen. Op deze manier weet je wat je in huis haalt en ben je verzekerd van een fiets die voldoet aan je wensen. Kies uit onder andere de volgende fietsen:

Wil je de fiets aan laten passen aan jouw lichaam? Geen probleem! Onze medewerkers voeren graag een professionele fietsmeting uit bij onze fietsenhandel, zodat jouw fiets de perfecte afmetingen heeft. Je krijgt bij ons de service die je mag verwachten van een traditionele fietsenwinkel nabij Groesbeek.

Kom langs en bekijk ons ruime assortiment

Of je nu van plan bent om grote of kleine afstanden te gaan fietsen in Gennep, Nijmegen of Groesbeek, bij fietsenhandel Hans Lemmens Tweewielers vind je gegarandeerd een fiets die voldoet aan je vraag. Wil je meer weten over de fietsen die wij aanbieden in onze fietsenwinkel in Cuijk, nabij Groesbeek? Kom dan langs in onze showroom of bel naar 0485 – 312 716.