Fietsenwinkel Groesbeek

Bent u op zoek naar een goede fietsenwinkel in de omgeving van Groesbeek waar u keuze heeft uit een ruim assortiment van de mooiste heren- en damesfietsen? Breng dan eens een bezoek aan Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk, dé fietsenhandel van de regio Nijmegen. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over onze fietsen en helpen u graag bij het adviseren en kopen van uw gewenste fiets. Daarnaast krijg u bij onze fietsenhandel altijd service op maat, ook wanneer uw fiets een keer gerepareerd dient te worden. Wij zijn een BOVAG-gecertificeerde fietsenwinkel in de omgeving van Groesbeek.

Bekijk het fraaie aanbod in onze fietsenwinkel nabij Groesbeek

Wilt u het hele jaar door verzekerd zijn van een goede fiets die stevigheid, comfort en stabiliteit biedt? Bij onze fietsenhandel heeft u de mogelijkheid om iedere fiets eerst zelf te proberen. Op deze manier weet u wat u in huis haalt en bent u verzekerd van een fiets die voldoet aan uw wensen. Kies uit onder andere de volgende fietsen:

Een 2de hands fiets kopen?

Wilt u de fiets aan laten passen aan uw lichaam? Geen probleem! Onze medewerkers voeren graag een professionele fietsmeting uit bij onze fietsenhandel, zodat uw fiets de perfecte afmetingen heeft. U krijgt bij ons de service die u mag verwachten van een traditionele fietsenwinkel nabij Groesbeek.

Kom langs en bekijk ons ruime assortiment

Of u nu van plan bent om grote of kleine afstanden te gaan fietsen in Gennep, Nijmegen of Groesbeek, bij fietsenhandel Hans Lemmens Tweewielers vindt u gegarandeerd een fiets die voldoet aan uw vraag. Wilt u meer weten over de fietsen die wij aanbieden in onze fietsenwinkel in Cuijk, nabij Groesbeek? Kom dan langs in onze showroom of bel naar 0485 – 312 716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom