Fietsenwinkel Groesbeek

Bent u op zoek naar een fietsenwinkel in de omgeving van Groesbeek waar u kunt kiezen uit een ruim assortiment van de mooiste heren- en damesfietsen? Dan bent u van harte welkom bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. Wij helpen u bij het adviseren en vinden van uw gewenste fiets. Of een fiets voor u nou recreatief, sportief of noodzakelijk is; u heeft de ruimste keuze! Daarnaast bent u voorzien van service op maat, óók wanneer uw fiets een keer gerepareerd dient te worden. Hans Lemmens Tweewielers is een BOVAG gecertificeerde fietsenwinkel in de omgeving van Groesbeek.

Fraai aanbod in onze fietsenwinkel nabij Groesbeek
Wilt u het hele jaar vertrouwen op fietsen in Groesbeek die stevigheid, comfort en stabiliteit bieden? Dan bent u bij Hans Lemmens Tweewielers op de juiste plek. In onze showroom heeft u de mogelijkheid om iedere fiets eerst zelf te proberen. Wilt u de fiets aanpassen aan uw lichaam? Geen probleem! U krijgt bij ons de service die u mag verwachten van een traditionele fietsenwinkel. Aangezien fietsen in de regio Groesbeek aantrekkelijk is, zorgen wij ervoor dat u met de beste fiets weer naar buiten gaat.

Alle soorten fietsen voor jong en oud
Of u nou grote of kleine afstanden aflegt op de fiets, bij Hans Lemmens vindt u een fiets die voldoet aan uw vraag. Mocht u nóg meer willen halen uit fietsen in de omgeving van Groesbeek, dan kunt u kiezen voor de meest handige kleding en accessoires. Meer weten over het aanbod van Hans Lemmens? Kom langs in onze showroom in Cuijk.  


Een 2de hands fiets kopen?

%%LangeTekstDeel3%%
%%LangeTekstDeel4%%

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom