• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

Hans Lemmens Tweewielers de fietsenzaak van de regio Cuijk en Nijmegen

Dé fietsenwinkel nabij Mill

  • 2700 m2 showrooms

  • Deskundige medewerkers

  • Alle A-merk fietsen

Hans Lemmens Tweewielers is een regionale fietsenwinkel in de omgeving van Mill die jouw gedroomde fiets en toebehoren verzorgt. Ieder type fietser ontvangt van ons deskundig personeel persoonlijk advies en geniet uiteraard van service op maat; voor én na je aankoop. Zo helpen wij jou niet alleen bij het maken van de juiste keuze, maar staan we ook voor je klaar wanneer je fiets toe is aan onderhoud. Wil je heerlijk fietsen op een fiets die perfect bij jou past? Kom dan langs bij onze fietsenwinkel in Cuijk, nabij Mill.

Heeft u interesse in onze fietsen?

Contacteer ons

Uitgelichte producten

De fietsenwinkel in de regio Mill die werk maakt van jouw fiets

Fietsen is leuk en gezond en brengt je naar jouw gewenste bestemming. De een gebruikt het om op school of op het werk te komen, terwijl de ander fietsen ziet als recreatie of de fiets gebruikt voor sportieve doeleinden. Wat voor doel je ook voor ogen hebt, jouw perfecte fiets staat op je te wachten in de showroom van fietsenwinkel van Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk, nabij Mill. Je kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende fietsen:

Ontdek de omgeving op een goede, stevige fiets

Jouw fiets moet natuurlijk langere tijd meegaan en dat vinden we bij Hans Lemmens Tweewielers ook erg belangrijk. Daarom zullen we je per fiets vertellen wat de plus- en eventuele minpunten zijn. Heb je persoonlijke wensen voor je (nieuwe) fiets, dan passen wij dit ter plekke in onze showroom aan. Deze combinatie maakt dat je verzekerd bent van een kwalitatief goede fiets die voldoet aan al jouw eisen. Als je meer plezier wilt halen uit fietsen in Gennep, Mill en de omgeving van Nijmegen, kom je langs bij onze fietsenwinkel in Cuijk. Voor vragen kun je ons ook altijd telefonisch bereiken via 0485 – 312 716.