Fietsenwinkel Mill

Hans Lemmens Tweewielers is een regionale fietsenwinkel in de omgeving van Mill die uw gedroomde fiets en toebehoren verzorgt. Ieder type fietser krijgt van ons een persoonlijk advies en uiteraard service op maat; voor én na uw aankoop. Zo helpen wij u niet alleen bij het maken van de juiste keuze, maar ook wanneer uw fiets toe is aan onderhoud. U kunt ons vinden op een geringe afstand van Mill, want onze showroom is te vinden in Cuijk. Wilt u fietsen in Mill op een fiets die perfect bij u past? Kom dan langs bij fietsenzaak Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk, nabij Mill.

Hans Lemmens: Een fietsenwinkel in de regio Mill die werk maakt van uw fiets
Fietsen in Mill is leuk en gezond. De een gebruikt het om op school of het werk te komen, terwijl de ander fietsen ziet als recreatie en weer een ander de fiets gebruikt voor sportieve doeleinden. Wat u ook wilt doen met de fiets, uw perfecte fiets staat op u te wachten in de showroom en fietsenzaak van Hans Lemmens in Cuijk, nabij Mill. Onze regionale fietsenzaak heeft persoonlijk advies en service op maat nog hoog in het vaandel staan. Bij ons treft u altijd uw gewenste fiets aan en ontvangt u de service die u mag verwachten van een fietsenzaak.

De omgeving op een stevige fiets ontdekken
Uw fiets moet langere tijd meegaan en dat vinden we bij Hans Lemmens ook erg belangrijk. Daarom zullen we u per fiets vertellen wat de plus- en eventuele minpunten zijn. U krijgt voor uw persoonlijke situatie ook een advies voor welke fiets u het beste kunt kiezen. Heeft u persoonlijke wensen voor uw (nieuwe) fiets, dan passen wij dit ter plekke aan. Als u meer plezier wilt halen uit fietsen in Mill en de omgeving, komt u langs bij onze fietsenzaak in Cuijk.  Meer vragen? Bel naar 0485-312716.


Een 2de hands fiets kopen?

%%LangeTekstDeel3%%
%%LangeTekstDeel4%%

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom