Dé fietsenwinkel nabij Mill

Hans Lemmens Tweewielers is een regionale fietsenwinkel in de omgeving van Mill die uw gedroomde fiets en toebehoren verzorgt. Ieder type fietser ontvangt van ons deskundig personeel persoonlijk advies en geniet uiteraard van service op maat; voor én na uw aankoop. Zo helpen wij u niet alleen bij het maken van de juiste keuze, maar staan we ook voor u klaar wanneer uw fiets toe is aan onderhoud. Wilt u heerlijk fietsen op een fiets die perfect bij u past? Kom dan langs bij onze fietsenwinkel in Cuijk, nabij Mill.

De fietsenwinkel in de regio Mill die werk maakt van uw fiets

Fietsen is leuk en gezond en brengt u naar uw gewenste bestemming. De een gebruikt het om op school of op het werk te komen, terwijl de ander fietsen ziet als recreatie of de fiets gebruikt voor sportieve doeleinden. Wat voor doel u ook voor ogen heeft, uw perfecte fiets staat op u te wachten in de showroom van fietsenwinkel van Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk, nabij Mill. U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende fietsen:

Een 2de hands fiets kopen?

Ontdek de omgeving op een goede, stevige fiets

Uw fiets moet natuurlijk langere tijd meegaan en dat vinden we bij Hans Lemmens Tweewielers ook erg belangrijk. Daarom zullen we u per fiets vertellen wat de plus- en eventuele minpunten zijn. Heeft u persoonlijke wensen voor uw (nieuwe) fiets, dan passen wij dit ter plekke in onze showroom aan. Deze combinatie maakt dat u verzekerd bent van een kwalitatief goede fiets die voldoet aan al uw eisen. Als u meer plezier wilt halen uit fietsen in Gennep, Mill en de omgeving van Nijmegen, komt u langs bij onze fietsenwinkel in Cuijk. Voor vragen kunt u ons ook altijd telefonisch bereiken via 0485 – 312 716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom