• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

Hans Lemmens Tweewielers de fietsenzaak van de regio Cuijk en Nijmegen

Een grote fietsenwinkel nabij Wijchen

  • 2700 m2 showrooms

  • Deskundige medewerkers

  • Alle A-merk fietsen

Een breed assortiment van de mooiste fietsen voor jong en oud is te vinden bij een unieke fietsenwinkel in de regio Wijchen; Hans Lemmens Tweewielers. Binnen ons assortiment kies je uit standaard fietsen, stadsfietsen, elektrische fietsen, sportieve fietsen en nog veel meer. Persoonlijk advies en service op maat hebben daarin een belangrijke rol. Je krijgt van ons de persoonlijke benadering die ervoor zorgt dat jij met jouw gedroomde fiets uit de winkel loopt. Maak kennis met onze fietswinkel vlak bij Wijchen. Voor een uitgebreide test op een racefiets of andere fiets kom je eveneens langs bij onze fietswinkel van 1.850 m2 puur fietsplezier in Cuijk, nabij Wijchen.

Heeft u interesse in onze fietsen?

Contacteer ons

Uitgelichte producten

Service is belangrijk bij onze fietsenwinkel nabij Wijchen

Ben je op zoek naar een fietsenwinkel vlakbij Wijchen voor een nieuwe racefiets? Kom dan naar Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. Niet alleen ondersteunen wij jou bij de aankoop van jouw fiets, maar ook ver daarna. Wij zijn officieel aangesloten bij BOVAG en dat betekent dat je de garantie krijgt die je mag verwachten bij jouw fiets. Ook in tijden van onderhoud en reparatie ben je daarom van harte welkom. Je komt snel met ons in contact en reparaties worden doorgaans binnen een werkdag uitgevoerd. Naast de persoonlijke service krijg je ook een persoonlijk advies over welk type fiets het beste past binnen jouw situatie. Wanneer je op zoek bent naar een racefiets van Trek in de buurt van Wijchen, zorgen wij bij onze fietswinkel ervoor dat deze optimaal wordt aangepast op jouw lichaam. Ook maken wij jouw nieuwe fiets graag rijklaar.

Voor ieder type fietser

De fiets heeft niet één doelgroep. Fietsen in Wijchen en de regio is uniek en daarom komen diverse mensen graag langs bij onze fietsenwinkel voor een mooie racefiets. Zo is de fiets voor sommige mensen belangrijk om op hun werk te komen, terwijl anderen fietsen in de regio Wijchen puur zien als een vorm van recreatie. Wat jouw doel ook is tijdens het fietsen, je vindt bij Hans Lemmens Tweewielers de beste fiets voor jouw situatie. Bezoek voor een racefiets van KOGA of een andere fiets daarom snel onze fietswinkel met ruime showroom in Cuijk, slechts 15 kilometer vanaf Wijchen. Heb je nog vragen? Neem contact op door te bellen naar 0485 – 312 716.