Fietsenwinkel Wijchen

Een breed assortiment van de mooiste fietsen voor jong en oud is te vinden bij een unieke fietsenwinkel in de regio Wijchen; Hans Lemmens Tweewielers. Binnen ons assortiment kiest u uit standaard fietsen, stadsfietsen, elektrische fietsen, sportieve fietsen en nog veel meer. Persoonlijk advies en service op maat hebben daarin een belangrijke rol. U krijgt van ons de persoonlijke benadering die ervoor zorgt dat u met uw gedroomde fiets uit de winkel loopt. Maak kennis met uw fietswinkel vlakbij Wijchen. Voor een uitgebreide test op onze fietsen maakt u eveneens gebruik van een showroom van 1850 m2 puur fietsplezier.

Service is belangrijk bij onze fietsenwinkel nabij Wijchen
Bent u op zoek naar een fietsenwinkel vlakbij Wijchen? Dan Bent u bij ons aan het juiste adres. Niet alleen ondersteunen wij u bij de aankoop van uw fiets, maar ook ver daarna. Hans Lemmens Tweewielers is officieel aangesloten bij BOVAG en dat betekent dat u de garantie krijgt die u mag verwachten bij uw fiets. Ook in tijden van onderhoud en reparatie bent u daarom van harte welkom. U kunt snel met ons in contact komen en reparaties worden doorgaans binnen een dag uitgevoerd. Naast de persoonlijke service krijgt u ook een advies over welk type fiets het beste past binnen uw situatie.

Voor ieder type fietser
De fiets heeft niet één doelgroep. Fietsen in Wijchen en de regio is uniek en daarom komen diverse mensen graag langs bij onze fietsenwinkel. Zo is de fiets voor sommige mensen belangrijk om op hun werk te komen, terwijl anderen de fietsen in de regio Wijchen puur zien als een vorm van recreatie. Wat uw doel ook is tijdens het fietsen, u vindt bij Hans Lemmens Tweewielers de beste fiets voor uw situatie. Bezoek daarom snel onze showroom in Cuijk, slechts 15 kilometer vanaf Wijchen. Heeft u nog vragen? Bel naar 0485-312716.


Een 2de hands fiets kopen?

%%LangeTekstDeel3%%
%%LangeTekstDeel4%%

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom