Fietsenwinkels Nijmegen

Hans Lemmens Tweewielers is een van de meest toonaangevende fietsenwinkels van de regio Nijmegen, Wijchen en Boxmeer. U vindt onze showroom in Cuijk. Bovendien is er de webshop van Hans Lemmens Tweewielers waar u alles kunt vinden op het gebied van fietsen. Iedere fietsliefhebber kan bij ons terecht voor fietsgerelateerde producten en uiteraard voor fietsen. Wij staan altijd voor u klaar en houden altijd rekening met uw wensen en behoeften.

Eén van de beste fietsenwinkels in de omgeving van Nijmegen, Boxmeer en Wijchen

Hans Lemmens Tweewielers behoort zeker tot één van de beste fietsenwinkels in de omgeving van Nijmegen, Boxmeer en Wijchen. We hebben meerdere winkels. Zo hebben we een showroom in Cuijk, dichtbij Wijchen, Nijmegen en Boxmeer, maar hebben we ook een complete webshop waar u alles kunt vinden en bestellen wat u maar wenst. Ons assortiment bestaat niet alleen uit nieuwe en tweedehands fietsen, maar ook uit diverse fietsaccessoires. Wij hebben fietsen voor jong en oud, voor de echte fanatiekelingen en voor mensen die bijvoorbeeld op zoek zijn naar een robuuste transportfiets.

Een 2de hands fiets kopen?

Zeer goede service en garantie

Bij Hans Lemmens heeft u de beste service en garantie. Onze klantgerichte service en met ons uitgebreide en veelzijdige assortiment maken ons tot een van de beste fietsenwinkels van de regio Nijmegen, Boxmeer en Wijchen. Bij ons vindt u werkelijk alles op het gebied van fietsen en fietsaccessoires. Wilt u graag meer weten over wat ons tot een van de beste fietsenwinkels van de omgeving van Nijmegen maakt of wilt u informatie over onze producten of servicevoorwaarden? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 0485-312716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom