Fietsenzaak Nijmegen

Dé fietsenzaak van de regio Wijchen, Nijmegen en Boxmeer is Hans Lemmens Tweewielers. Hier vindt u alles op het gebied van fietsen. In de grote showroom van Hans Lemmens Tweewielers vindt u fietsen, accessoires en diverse andere producten.

Al jaren dé fietsenzaak in de omgeving van Boxmeer, Wijchen en Nijmegen

In onze fietsenzaak te Cuijk, dichtbij Wijchen, Nijmegen en Boxmeer, vindt u werkelijk alle soorten fietsen. Fraaie elektrische modellen, mountainbikes, racefietsen, maar ook kinderfietsen voor de allerkleinsten en uitstekende stadsfietsen kunt u bij ons kopen. In onze fietsenzaak wordt u geholpen door zeer deskundige medewerkers die u graag een deskundig advies op maat geven. Bij het kopen van een fiets is het immers van groot belang dat er rekening wordt gehouden met verschillende factoren, zoals lengte en gewicht. Kom gerust eens een kijkje nemen in onze fietsenzaak in Cuijk, niet ver reizen vanaf Wijchen, Boxmeer en Nijmegen.

Een 2de hands fiets kopen?

U heeft bij Hans Lemmens de keus uit diverse accessoires en onderdelen, zoals bagagedragers, spinnen en snelbinders, verlichting en kettingen. Wij kunnen de losse onderdelen in de werkplaats van onze fietsenzaak vakkundig op uw fiets monteren, terwijl u in de tussentijd gebruik maakt van een gratis leenfiets. U kunt ook shoppen in onze webwinkel, waar wij bij elk product nadere uitleg geven over de specificaties.

Kunnen wij u helpen?

Voor meer informatie over onze fietsenzaak kunt u contact opnemen met ons. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0485-312716. Tevens kunt u een kijkje komen nemen aan de Gildekamp 17 in Cuijk. Hopelijk tot snel!

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom