Dé fietsenzaak in Nijmegen en omgeving

Dé fietsenzaak van de regio Nijmegen is Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. Bij ons vindt u alles op het gebied van fietsen. In onze grote showroom vindt u fietsen, accessoires en diverse andere producten. Onze medewerkers staan graag voor u klaar bij het vinden van de perfecte fiets. Hans Lemmens Tweewielers is een van de meest toonaangevende fietswinkels van de regio Nijmegen.

Al jaren dé fietsenzaak van de omgeving Nijmegen

In onze fietsenzaak te Cuijk, dicht bij Wijchen, Nijmegen en Boxmeer, vindt u werkelijk alle soorten fietsen. Fraaie elektrische modellen, mountainbikes, racefietsen, maar ook kinderfietsen voor de allerkleinsten en uitstekende stadsfietsen kunt u bij ons kopen. In onze fietswinkel nabij Nijmegen wordt u geholpen door zeer deskundige medewerkers die u graag een passend advies op maat geven. Bij het kopen van een fiets is het immers van groot belang dat er rekening wordt gehouden met verschillende factoren, zoals lengte en gewicht. Kom gerust eens een kijkje nemen in onze fietsenzaak in Cuijk, niet ver reizen vanaf Nijmegen.

Een 2de hands fiets kopen?

Een rijwielspeciaalzaak in Nijmegen met een breed assortiment

Wij behoren tot de beste fietsenwinkels in de omgeving van Nijmegen. Daarom heeft u bij Hans Lemmens Tweewielers een ruime keus uit diverse accessoires en onderdelen, zoals bagagedragers, spinnen, fietstassen en snelbinders, verlichting en kettingen. Wij kunnen de losse onderdelen in de werkplaats van onze fietsenzaak vakkundig op uw fiets monteren, terwijl u in de tussentijd gebruik maakt van een gratis leenfiets. U kunt ook shoppen in onze webwinkel, waar wij bij elk product nadere uitleg geven over de specificaties.

Maak gebruik van onze expertise

Voor meer informatie over het kopen van een fiets in rijwielspeciaalzaak nabij Nijmegen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0485 – 312 716. Tevens kunt u een kijkje komen nemen aan de Gildekamp 17 in Cuijk, nabij Nijmegen, om uw nieuwe fiets te kopen. Hopelijk tot snel!

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom