Dé fietsenzaak in regio Nijmegen

Dé fietsenzaak van de regio Nijmegen is Hans Lemmens Tweewielers. Wij behoren tot één van de beste fietsenwinkels in regio Nijmegen, omdat je in onze fietswinkel alles vindt op het gebied van fietsen. In onze grote showroom vind je fietsen, accessoires en diverse andere producten. De medewerkers die werkzaam zijn in onze fietsenwinkel nabij Nijmegen staan graag voor je klaar om de perfecte fiets te kopen. Hans Lemmens Tweewielers is mede daardoor een van de meest toonaangevende fietswinkels in de regio Nijmegen.

​​

Al jaren dé fietsenzaak van de omgeving Nijmegen om een fiets te kopen

In onze fietsenzaak dicht bij Wijchen, Nijmegen en Boxmeer, vind je werkelijk alle soorten fietsen. Fraaie elektrische modellen, mountainbikes, racefietsen, maar ook kinderfietsen voor de allerkleinsten en uitstekende stadsfietsen kun je bij ons kopen. In onze fietswinkel nabij Nijmegen word je geholpen door zeer deskundige medewerkers, die je graag een passend advies op maat geven. Als je een fiets gaat kopen in onze rijwielspeciaalzaak nabij Nijmegen, is het immers van groot belang dat er rekening wordt gehouden met verschillende factoren, zoals lengte en gewicht. Kom gerust eens een kijkje nemen in onze fietsenzaak in Cuijk, niet ver reizen vanaf Nijmegen. Als een van de beste fietsenwinkels in regio Nijmegen, houden wij rekening met al jouw wensen en behoeftes.

Een 2de hands fiets kopen?

Een rijwielspeciaalzaak in Nijmegen met een breed assortiment

Wij behoren tot de beste fietsenwinkels in de omgeving van Nijmegen. Daarom heb je bij Hans Lemmens Tweewielers een ruime keus uit diverse accessoires en onderdelen, zoals bagagedragers, spinnen, fietstassen en snelbinders, verlichting en kettingen. Wij kunnen de losse onderdelen in de werkplaats van onze fietswinkel nabij Nijmegen vakkundig op jouw fiets monteren, terwijl jij in de tussentijd gebruikmaakt van een gratis leenfiets. Je kan ook shoppen in onze webwinkel, die hoort bij onze fietswinkel nabij Nijmegen, waar wij bij elk product nadere uitleg geven over de specificaties. Zo weet je precies welk product aansluit op jouw wensen.

Maak gebruik van de expertise van een van de beste fietsenwinkels van regio Nijmegen

Voor meer informatie over het kopen van een fiets bij onze rijwielspeciaalzaak nabij Nijmegen kun je altijd contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0485 – 312 716 en voorzien je van uitstekende service, zoals je verwacht bij een van de beste fietsenwinkels in regio Nijmegen. Tevens kun je een kijkje komen nemen aan de Gildekamp 17 in Cuijk, nabij Nijmegen, om jouw nieuwe fiets te kopen. Hopelijk tot snel!

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom