• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

Hans Lemmens Tweewielers de fietsenzaak van de regio Cuijk en Nijmegen

Kom langs voor een fietsmeting in regio Groesbeek

  • 2700 m2 showrooms

  • Deskundige medewerkers

  • Alle A-merk fietsen

Voor een fietsmeting, oftewel bikefitting, kom je naar Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk, vlak bij Groesbeek en Nijmegen. Ben je jouw perfecte fiets tegengekomen, maar sluiten de maten nog niet volledig aan op jouw wensen? Wij helpen je direct en stellen de fiets op maat voor je in met behulp van een bikefitting in onze zaak nabij Nijmegen. Om de tijd op jouw fiets zo plezierig mogelijk te maken, is een goede houding en de juiste afmeting namelijk van groot belang. Hierdoor kun je vaak jarenlang genieten van jouw fiets. Bovendien draagt dit bij aan een goede lichaamshouding. Dankzij een goede bikefitting in onze fietsenwinkel nabij Nijmegen weet je zeker dat jouw fiets helemaal aansluit op jouw lichaam!

Heeft u interesse in onze fietsen?

Contacteer ons

Uitgelichte producten

Een uitgebreide fietsmeting in de omgeving van Groesbeek

Heb je weleens het gevoel dat je tijdens het fietsen last krijgt van je rug, handen of benen? Dat is niet altijd gebruikelijk, zeker niet wanneer je fietsen als recreatie ziet of wanneer je lange afstanden van en naar je werk of school moet fietsen. De goede afmetingen van je fiets zijn daarom belangrijk en een professionele fietsmeting komt dan ook altijd van pas. Een fietsmeting nabij Groesbeek laat je uitvoeren door de medewerkers van Hans Lemmens Tweewielers. Een professionele medewerker helpt je bij het afstellen van jouw fiets. Of je nu een mountainbike of een herenfiets hebt gezien in onze showroom nabij Nijmegen en Groesbeek; wij helpen je met een goede fietsmeting, oftewel bikefitting, graag verder!

Zit vitaal en fit op de fiets dankzij een bikefitting door onze experts nabij Nijmegen

Je fietsplezier neemt aanzienlijk toe wanneer je de juiste houding aanneemt tijdens het fietsen. Het zorgt ervoor dat je spieren vitaal blijven en dat je gewrichten in de juiste houding prettig aanvoelen. Zo kan fietsen een belangrijke rol spelen in je dagelijkse leven. Een fietsmeting in onze fietsenwinkel in de buurt van Groesbeek helpt daarbij. Hierbij krijg je tips over de perfecte houding op de fiets, de juiste positie van het stuur, de hoogte van het zadel en nog veel meer. Bezoek onze fietswinkel in Cuijk, vlak bij Nijmegen, voor een professionele bikefitting en haal meer plezier uit jouw fietservaring. Heb je nog vragen over onze fietsmeting, oftewel bikefitting, nabij Groesbeek en Nijmegen? Bel dan gerust naar 0485 – 312 716.