Fietsmeting Groesbeek

Een fietsmeting in de regio Groesbeek waardoor u nog jaren door kan met uw fiets. Hans Lemmens Tweewielers is uw specialist. Bent u uw perfecte fiets tegen gekomen, maar passen de maten nog niet volledig binnen uw wensen? Wij helpen u direct om de fiets voor u op maat te maken. Om de tijd die u op uw fiets doormaakt zo plezierig mogelijk te maken is een goede houding en de juiste afmetingen van groot belang. Hierdoor kunt u vaak jaren langer genieten van uw fiets en draagt dit bij aan uw lichaamshouding.

Uitgebreide fietsmeting in de omgeving van Groesbeek
Heeft u ooit het gevoel gehad dat u tijdens het fietsen last kreeg van uw rug, handen of benen? Dat is niet altijd normaal, zeker niet wanneer u fietsen als recreatie ziet of wanneer u lange afstanden van en naar uw werk of school moet fietsen. De goede afmetingen van uw fiets zijn daarom belangrijk en een fietsmeting komt altijd van pas. Een fietsmeting nabij Groesbeek laat u doen door Hans Lemmens uit Cuijk. Door een professionele en persoonlijke collega wordt u geholpen bij het afstellen van uw fiets.

Vitaal en fit op de fiets
Uw fietsplezier neemt aanzienlijk toe wanneer u de juiste houding aanneemt tijdens het fietsen. Het zorgt ervoor dat uw spieren vitaal blijven en dat gewrichten in de juiste houding ook prettig aanvoelen. Zo kan fietsen een belangrijke rol spelen in uw dagelijkse leven. Een fietsmeting helpt daarbij. Hierbij krijg je tips over jouw perfecte houding op de fiets, de positie van het stuur, de hoogte van het zadel en nog veel meer over je zijaanzicht. Haal ook meer plezier uit uw fietservaring, bezoek Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk voor een professionele fietsmeting. Heeft u nog vragen over onze fietsmeting in de regio Groesbeek? Bel naar 0485-312716.


Een 2de hands fiets kopen?

%%LangeTekstDeel3%%
%%LangeTekstDeel4%%

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom