Kom langs voor een fietsmeting nabij Groesbeek

Voor een fietsmeting of bikefitting in de regio Groesbeek bij Nijmegen, komt u naar Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. Bent u uw perfecte fiets tegen gekomen, maar passen de maten nog niet volledig binnen uw wensen? Wij helpen u direct en stellen de fiets op maat voor u in. Om de tijd die u op uw fiets doormaakt zo plezierig mogelijk te maken, is een goede houding en de juiste afmeting van groot belang. Hierdoor kunt u vaak jaren langer genieten van uw fiets en draagt dit bij aan een goede lichaamshouding. Dankzij een goede bikefitting in onze fietsenwinkel nabij Nijmegen weet u zeker dat deze aansluit bij uw houding.

Uitgebreide fietsmeting in de omgeving van Groesbeek

Heeft u ooit het gevoel gehad dat u tijdens het fietsen last kreeg van uw rug, handen of benen? Dat is niet altijd normaal, zeker niet wanneer u fietsen als recreatie ziet of wanneer u lange afstanden van en naar uw werk of school moet fietsen. De goede afmetingen van uw fiets zijn daarom belangrijk en een professionele fietsmeting komt altijd van pas. Een fietsmeting nabij Groesbeek laat u uitvoeren door de medewerkers van Hans Lemmens Tweewielers. Een professionele medewerker helpt u bij het afstellen van uw fiets. Of u nu een mountainbike of een herenfiets heeft gezien in onze showroom nabij Nijmegen, wij helpen u met een goede bikefitting graag verder!

Een 2de hands fiets kopen?

Vitaal en fit op de fiets

Uw fietsplezier neemt aanzienlijk toe wanneer u de juiste houding aanneemt tijdens het fietsen. Het zorgt ervoor dat uw spieren vitaal blijven en dat gewrichten in de juiste houding ook prettig aanvoelen. Zo kan fietsen een belangrijke rol spelen in uw dagelijkse leven. Een fietsmeting in onze fietsenwinkel in de buurt van Groesbeek helpt daarbij. Hierbij krijgt u tips over uw perfecte houding op de fiets, de positie van het stuur, de hoogte van het zadel en nog veel meer. Bezoek Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk, vlak bij Nijmegen, voor een professionele bikefitting en haal meer plezier uit uw fietservaring. Heeft u nog vragen over onze fietsmeting in de regio Groesbeek? Bel dan gerust naar 0485 – 312 716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom